Syysvibat

Still Life

 

Hattu: Brixton /  Takki: H&M /  T-paita: Kirppislöytö (H&M) /  Hame: Jacqueline de Yong

Tuleeko syksy joka vuosi näin yllättäen?! Reilu viikko sitten vietin synttäreitä lämpimässä kesäyössä ohueen mekkoon pukeutuneena, ja ihan yhtäkkiä täytyi kaivaa vaatekaapista käyttöön pipo, hanskat ja paksu kaulahuivi. Vaikka kesän loppuminen on aina haikeaa, olen toisaalta aina ollut syysihminen, ja fiilistelen etenkin syyspukeutumista. Tällä H&M:n oversize farkkutakilla pärjää varmasti pitkälle syksyyn, sillä alle mahtuu näppärästi monta vaatekerrosta.

Onneksi me päästään kuitenkin vielä karkuun syksyn alkamista, nimittäin ihan pian koittaa kauan odotettu Kroatian matka!

 

Ihanaa viikkoa!

 

SEURAA:
Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

Essi's

Siis mä mietin ihan samaa. Tuntui kuin syksy olisi tullut ihan yhdessä yössä tänä vuonna! P.s. ompa kerrassaan herkullisen värinen tuo farkkutakki!

Siri H
Still Life

No niinpä! Lämpötilatkin tippui tyyliin kymmenen astetta yhden yön aikana :'D Kiitos, tämä takki on kyllä niin ihanan värinen ja ollut ihan taukoamatta käytössä :D

Minnea
Minnean muruja

Minä olen jo ihan hyväksynyt syksyn, ja fiilistelen varsinkin syyspukeutumista (ja hiuksia!). Kauniin sävyinen on tuo farkkutakki!

Kivaa matkaa, te onnekkaat!

Siri H
Still Life

Syksyssä on kyllä aina jotain taikaa ja syyspukeutuminen on niin inspiroivaa :) Tämä takki on kyllä ihan suosikki!

Kiitos <3

 

MarikaJohannaP
Hey girl

Ihana asukokonaisuus, takki sekä hattu ihan täydellisiä molemmat :) <3!

Siri H
Still Life

Kiitos :) Hattu ja takki on kyllä molemmat ihan lemppareita!

Kommentoi