TÄMÄN VIIKON KUULUMISIA

Still Life

 

Viikon sekametelipostaus tässä näin:

- Maanantaina oli mun syntymäpäivä, ja sen verukkeella oonkin sitten herkutellut ihan koko viikon...hah! Käytiin ennakkoon juhlimassa synttäreitä sunnuntaina ravintolassa treffien merkeissä, ja synttäripäivänä poikaystävä teki meille ruokaa ja oli ostanut mulle suklaamuffinssin ja kukkia <3 Niin ja muutoinkin tämän viikon ruokalistalta on sen lisäksi löytynyt aika paljon jäätelöä, suklaata ja pitsaa..

- Me saatiin tiistaina vihdoinkin keittiöön uusi jääkaappi, hella ja tiskikone. Torstaina alettiin tekemään pitsaa ja toinen pitsa oli jo lämpenemässä, kun uunista kuului ihan hirveä posahdus. Uunin luukun sisäpuolella ollut lasi RÄJÄHTI miljooniksi palasiksi uunin sisälle..jep, näinkin voi näköjään käydä, ja arvatkaa vaan säikähdettiinkö! Noh ei muuta kun odottelemaan että saadaan uusi lasi uuniin :( Argh!

- Sain postissa ystävältä tuon söpön synttärikortin, kiitos!

- Tällä viikolla mun työmatkojen soittolistalla on ollut Paperi T. Oon lämmennyt Paperi T:lle tosi hitaasti, enkä oikein vieläkään pidä kaikista hänen biiseistään, mutta täytyy sanoa että varsinkin tältä uudelta levyltä on löytynyt jo monta suosikkikappaletta. Vielä en oo kerennyt nähä artistia livenä ja tuleva keikka Oulussakin taitaa olla jo loppuunmyyty, enkä tietenkään ehtinyt ostaa lippua ajoissa..

- Mun viime päivien lemppariasu on ollut tässä postauksessa näkyvä Monkin ruutumekko, sukkahousut ja siniset Adidaksen lenkkarit. Kävi kyllä niin hyvä tuuri tun mekon kanssa, olin nimittäin miettinyt että haluaisin syksyksi Monkilta jonkun oversize-mekon, ja sitten tuo tuli vastaan kirpparilla, edulliseen hintaan ja moitteettomassa kunnossa!

- Tänään on tarkoitus pestä pyykkiä ja siivoilla vähän kotia, mutta ennen kaikkea ottaa ihan iisisti ja levätä. Ensi viikonloppuna oon muuten lähdössä Viroon päivämatkalle, mun ekalle blogireissulle ikinä! :D Siitä lisää vähän myöhemmin.

Rauhallista sunnuntaita! <3

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentoi