TÄMÄN VUODEN PARHAIMMAT VAATEOSTOKSET

Still Life

Monkin takkimekko. Käytin tätä muutaman kerran mekkona, mutta sittemmin oon tykästynyt siihen takkina. Tämä jos jokin vaate on monikäyttöinen - lisäksi se on kaunis, tyylikäs ja miellyttävää materiaalia.

Primarkista löytynyt sinivalkoraidallinen pitkä kauluspaita. Tämä on varmasti mun käytetyin vaate tänä keväänä! Ohut ja klassisen tyylikäs yläosa, jonka tykkään yhdistää culottes-housuihin tai mustiin pillifarkkuihin.

Monkin värikäs shirt dress, jonka nappasin nettikaupan alesta alkuvuodesta.
Helppo ja rento vaate, joka on pelastanut monta asukriisiä!

Primarkin kukkamekko, joka on vilahtanut useissa postauksissa. Kaunis ja vanhan ajan tyyliä henkivä kukkamekko on juuri sopivan mittainen eikä vilautteluvaaraa ole :D Lisää kuvia asusta tässä postauksessa.

Adidaksen lenkkarit.
Oon ollut näihin kenkiin tosi tyytyväinen, ne tuntuu niin pehmeältä jalassa ja ennen kaikkea ovat super herkullisen väriset!

 

Kihlasormus & keltainen rannekello. Oon joka päivä niin iloinen että valitsin juuri tämän sormuksen kihlasormukseksi! Se on simppelin kaunis ja ihastelen sitä edelleenkin vähän väliä :D Mulla ei ole ollut vuosikausiin rannekelloa, mutta kirkkaankeltaisen kellon ostin vähän heräteostoksena huhtikuussa Italiasta pienestä koruliikkeestä. Nyt en voisi kuvitellakaan arkea ilman rannekelloa! Nimikoru on muuten ikisuosikki. Lisää kuvia asusta tässä postauksessa.

Musta käsilaukku kirpparilta ja mustat aurinkolasit Bikbokista. Laukku on juuri sopivan kokoinen jokapäiväiseen käyttöön, ja sinne mahtuu helposti sisään myös juomapullo jonka otan aina kaikkialle mukaani. Mustat aurinkolasit taas ovat aina muodissa!

Mitkä ovat olleet teidän lempparivaateostoksia tänä vuonna?

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.