Tammikuun parhaat

Still Life

 

 

- Broad City. Sarjalöytö jonka olen tehnyt ihan vasta, mutta viimeisen viikon aikana olen hihitellyt tämän sarjan parissa joka ikinen ilta! Viihdyttävä, omituinen ja vahvasti myötähäpeää aiheuttava komediasarja kertoo parikymppisten ystävysten Abbin ja Ilanan elämästä New Yorkissa. Kannattaa tutustua, sarja löytyy Yle Areenasta!

- Bloggaaminen. Bloggaaminen on toki aina mukavaa, mutta tässä kuussa olen ollut bloggaamisesta jotenkin ihan liekeissä! Olen panostanut postauksiin tosi paljon, ja ideoita ja ajatuksia tulvii koko ajan päässä. Tälläkin hetkellä koneella odottaisi valmiit valokuvat jo ainakin kolmeen postaukseen, mikä on mulle aika erikoista!

- Tammikuun ykkösvaate: paksut mustat legginssit. Sanokaa vaan tylsäksi pukeutujaksi, mutta tässä kuussa olen pukeutunut oikeasti joka ikinen päivä näihin mustiin legginsseihin. Ostoslistalla on ollut jo pidempään mustat paksut peruslegginsit jotka löytyivätkin sitten H&M:ltä.

- Bullet journal. Olen ollut kaikesta bujoiluun liittyvästä ihan fiiliksissä, ja kirjan sivuja on tullut täyteltyä kaikenlaisilla listoilla ja trackereilla, tai sitten ihan vaan piirustelulla.

-Valo ja päivien piteneminen. Marraskuu ja joulukuu oli aika ankeaa aikaa, mutta pikkuhiljaa valon lisääntyessä alkaa oma mielikin siirtyä kohti kevättä. Kevään odotus on joka vuosi yhtä kivaa!

- Treffihetket poikaystävän kanssa. Tammikuussa syötiin yhdessä sohvalla Ben&Jerry'siä, käytiin kasvitieteellisessä puutarhassa ja perjantaiburgereilla, shoppailemassa, pulkkamäessä ja vietettiin leffailtaa Kummisedän parissa.

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Kivoja juttuja sun tammikuussa :-)!

Siri H
Still Life

Kiitti, tammikuussa on kyllä riittänyt mukavia juttuja :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.