TÄRKEINTÄ NYT: RAUHOITTUMINEN

Melkein neljä viikkoa takana uudessa kodissa. Olemme kaikki kotiutuneet tänne mielettömän hyvin – me aikuiset, lapsi ja lemmikit.

Tämä syksy on ollut melko stressaavaa aikaa remontin, kiireen ja muuton vuoksi. Vaikka remontti sujui sinänsä hyvin ja aivan aikataulussa, aiheutti se ja kaikki muu häsellys vähän ylikuormittuneen fiiliksen. Mies oli alkusyksystä lähes kaiken vapaa-aikansa remonttihommissa ja minä kahdestaan lapsen kanssa, joten lienee aika luonnollista että väsymystä oli ilmassa.

Mutta nyt me ollaan vihdoin asetuttu uuteen kotiin, ja juuri nyt tärkeintä on yhdessäolo ja rauhoittuminen. Mulle rauhoittuminen ja rentoutuminen on nykyisin jotenkin vaikeaa, sillä tykkään puuhailla ja hommailla kotona kaikenlaista, ja yleensä mulla on projekti jos toinenkin koko ajan työn alla. Nyt aion kuitenkin parhaani mukaan keskittyä lepäämiseen ja mahdollisimman stressittömään arkeen. Aion nauttia hiljalleen mieleen hiipivästä joulutunnelmasta, ottaa päivänokosia takkatulen lämmittämässä olohuoneessa, saunoa ja laittaa iltaisin kynttilät palamaan.

Rentouttavaa viikkoa!

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *