Tarvitsemmeko kosmetiikkajoulukalentereita?

 

kalenteri2.jpg

Olen viime viikkoina seurannut kiinnostuneena eri kosmetiikkajoulukalenterien vertailua blogeista ja lehdistä. Mulle nämä joulukalenterit on oikeastaan aika uusi ilmiö, sillä viime joulukuussa ostin ensimmäistä kertaa itselleni The Body Shopin joulukalenterin, ja tänä vuonna poikaystävä hankki mulle yllätykseksi samaisen kalenterin. Vaikka kalenteri onkin musta tosi ihana ja tiedän että tulen tykkäämään siitä tosi paljon, niin kuitenkin takaraivossa vähän väliä sykkii ajatus siitä, että tarvitsenko tosiaankin tätä?

Toisaalta tiedän ja olen varma siitä että joulukalenterin tuotteet tulevat minulla ihan oikeasti käyttöön, ja on sanomattakin selvää että tällä kosmetiikkavarastolla pärjää todella pitkälle ensi vuoteen. Viime joulukalenterista saamani tuotteet, varsinkin huulirasvat, vartalorasvat ja suihkugeelit olen käyttänyt viimeistä pisaraa myöten. Myös meikkituotteet- ja välineet ovat olleet ahkerassa käytössä. Niin ja tietysti jos itselläni ei tule joitain tuotteita käytettyä, niin niitä voi aina lahjoittaa eteenpäin! 

Minusta jouluna on kivaa hemmotella itseä, ja toki sitä ajatellen kosmetiikkajoulukalenteri on hyvä ostos. Näin aikuisena harvemmin saa joululahjaksi oikeastaan mitään erikosta, joten tykkään ajatella että kalenteri on jo itsessään melkoisen suuri lahja. Tasapainon säilyttämiseksi kuitenkin päätin, että aion pitää taukoa kosmetiikkajoulukalentereista seuraavat pari vuotta.

Jos kalenterin ostamista suunnittelee, niin suosittelen lämpimästi vertailemaan huolella eri valmistajien versioita ja löytämään siten sen itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon!

Mitä mieltä sinä olet – tarvitsemmeko kosmetiikkajoulukalentereita?

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *