Täydelliset farkut!

Still Life

 

 

 Ruutupaita: Kirppislöytö //  T-paita: Monki //  Farkut: Cubus //  Vyö: Kirppislöytö //  Kengät: Vans

Oon kirjoitellut aiemminkin blogiin siitä kuinka en oikein osaa pitää farkkuja. Pukeuduin melkein aina legginseihin tai sukkahousuihin ja ne muutamat farkut joita omistan, ovat legginsimäisiä stretch-farkkuja. Meneillään olevan mom jeans-trendin myötä mammafarkut ovat päätyneet muutaman kerran sovituskoppiin asti, mutta kankeat ja hassun malliset farkut eivät tuntuneet omalta jutulta. Tämän syksyn ostoslistalla on ollut kuitenkin löytää juuri ne minulle istuvat farkut, vaikka toisaalta pelkkä ajatuskin sovituskopissa hikoilemisesta on tuntunut ahdistavalta :D

Viime viikolla satuin käymään Cubuksella, jossa oli kaikki housut ja farkut -25% alennuksessa. Sovitukseen lähti iso kasa erimallisia farkkuja, joiden joukosta löytyikin ne täydellisimmät: authentic-farkut korkealla vyötäröllä ja suoralla lahkeella. Viimeinkin löytyi juuri se mun vartalolle sopiva malli, sillä vyötärö on tosiaan tarpeeksi korkealla ja stretch tekee farkuista ihanan joustavat!

Lauantain kauppareissulle yhdistin farkut aika klassiseen ja ysärihenkiseen asuun, eli valkoiseen t-paitaan, ruutupaitaan ja Vanseihin. Tästä kombosta tuli heti mun uusi suosikki!
 

SEURAA:
Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

 

 

 

 

 

Kommentit

Essi's

No onpa kerrassaan hyvin istuvat farkut! Itsellänikin on itseasiassa juurikin parhaillaan etsinnässä uudet farkut. Ja nimenomaan ihan farkkufarkut, ei tällä kertaa mitään superjoustavia legginsimäisiä farkkuja. Cubus onkin hyvä vinkki, täytyypä käydä sieltä kurkistamassa :) Kiitos vinkistä!

Siri H
Still Life

Kiitos paljon! :) Olin jopa vähän yllättynyt miten hyvä farkkuvalikoima Cubuksella oli, kun ei ole aiemmin tullut kiinnitettyä siihen huomiota! Ja varsinkin näitä vähän vintage-henkisiä farkkuja löyty monessakin eri värissä. Kannattaa käydä katsomassa :) 

Kommentoi