Teetä Tigeristä

Still Life

 

Mun blogia pidempään lukeneet tietää miten paljon tykkään Tigeristä (tai Flying Tiger Copenhagen taitaa olla nykyisin se virallinen nimi). Rakastan kaikkea "turhaa" krääsää ja söpöjä sisustusjuttuja, ja ennen kaikkea tykkään käydä Tigerissä ihan vaan sen inspiroivan ja mukavan tunnelman takia. Tänä vuonna olen myös innolla seurannut Tigerin tuotevalikoimaa ja varsinkin kivoja sesonkituotteita, ja tuntuu että Tiger on onnistuneesti muuttanut imagoaan krääsäkaupasta omaperäiseksi ja hauskaksi liikkeeksi, josta voi tehdä hyviä ja oikeasti hyödyllisiä löytöjä kodin tarpeisiin.

Viimeksi Tigerissä asioidessa mulla lähti mukaan tällainen neljän teen pakkaus, sillä tee on näin talvisin mulle jokailtainen juoma. Ainakin tuo metsämarjatee oli tosi hyvää, ja sopiihan nuo söpöt purkit niin hyvin keittiön teehyllylle!

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

Kirsikka W.

Nam, kuulostavat ihan superihanilta! Eniten kiinnostaa ehkä tuo persikkatee... tai granaattiomenatee... tai metsämarjatee... Hmm, pitääkin varmaan itsekin käydä ensi kauppareissulla nappaamassa nuo testiin :)

Siri H
Still Life

Itse asiassa tota granaattiomenateetä just maistoin ja se oli vähän liian kitkerä mun makuun (tai sitten vaan liotin sitä vähän liian kauan..) :D Mutta kannattaa kokeilla ehdottomasti, tässä on kuitenki useampi erilainen tee maisteltavaksi :)

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Täytyypä testata - ihan vaan noiden purkkienkin takia! ;) kiitos vinkistä!

Siri H
Still Life

Juu kannattaa kokeilla, nää on kyllä niin söpöjä! :) Ja hintaa oli muistaakseni neljä euroa :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.