Terkut sohvaperunalta

Still Life

 

Niinhän siinä sitten kävi että kevätflunssa iski kuukauden sisällä jo toistamiseen. Blaah! Kurkku on kuin kaktus, aivastuttaa ja pientä lämpöäkin on ollut. Miksihän se menee aina näin, että kun kerrankin tekisi mieli mennä ulos ja tehdä jotain niin ei auta muuta kuin maata sohvan pohjalla?! Onneksi kaverina on kuitenkin ollut inkivääriteetä, ananaksella tuunattu mozzarella-pitsa, telkkari ja ruotsinkielinen sisustuslehti (josta muuten löysin tuon pastellivärein täytetyn unelmakeittiöni <3). Nyt täytyy vaan jatkaa sohvaperunana oloa ja levähtää että oon kunnossa viikonloppuna.

Ilokseni myös huomasin että Yle Areenaan on ilmestynyt kolmas kausi norjalaisesta Nuoret ja lupaavat-sarjasta, josta ahmit eilen jo puolet.. Jos et oo vielä tutustunut kyseiseen sarjaan niin suosittelen!

Tulipas vähän tämmöinen sekametelisoppa-postaus... Onneksi mulla on luonnoksissa muutama melkein valmis postaus, joten palataan siis pian asiaan!

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

smagardi
astu harhaan

Pikaista paranemista! :) Flunssa on keväällä jotenkin sata kertaa kurjempi kuin syksyllä, sillä syksyllä nyt ei halua muutenkaan mennä ulos, keväällä sitten taas koko ajan.

Siri H
Still Life

Kiitos! <3 Totta, keväällä/kesällä sairastaminen on kyllä niiiin mälsää!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.