TERVETULOA PIKKUVELI!

Meillä oli viime viikolla odotettu rakenneultra, ja saimme tietää että odotamme perheeseemme poikavahvistusta! <3 Mulla oli pieni aavistus pojasta, sillä latasin tammikuisen ultraäänen jälkeen ultrakuvan muutamaan Facebook-ryhmään nub-veikkauksia varten. Nub-teoria perustuu sikiön jalkojen välissä sijaitsevaan genitaalikyhmyyn. Jos kyhmy on samansuuntainen selkärangan kanssa, sitä pidetään tytön merkkinä. Jos kyhmy taas on erkanevassa kulmassa selkärankaan nähden, tällöin kyseessä olisi poika.

Nub-teoria on myös kätilöiden tunnustama teoria – toki someryhmissä nubeja tulkitsevat maallikot ja siksi tulkinnoissa on aina virheen mahdollisuus. Joka tapauksessa, suurin osa veikkasi ultrakuvassa olevan poika, ja ainakin meidän kohdalla arvaukset osoittautuivat oikeaksi 🙂

Sukupuolta tärkeämpi tieto oli tottakai se että vauvalla näytti olevan tässä vaiheessa kaikki hyvin, eikä rakenteissa näyttänyt olevan mitään poikkeavuuksia. Nyt mennään siis kesää kohti rauhallisin mielin 🙂 Kohta voisi olla ajankohtaista alkaa tekemään pikkuista varten muutamia isompia hankintoja – ainakin sisarusrattaat ovat ostoslistalla!

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *