Testissä Essencen meikit

Still Life

Tämän kesän aika olen lukenut monia arvostelua suosituista Essencen tuotteista, ja niinpä omakin mielenkiinto noita kehuttuja halpismeikkejä kohtaan heräsi. Tavallisessa arjessa en tee hirveästi meikkiostoksia mutta usein reissulla annan itselleni luvan shoppailla kosmetiikkaa vähän enemmän, ja niin kävi myös tällä kertaa, kun me vierailtiin heinäkuussa Tuurin kyläkaupassa jonka jättimäiseltä kosmetiikkaosastolta löytyi Essencen meikkejä melko hyvä valikoima.

Koska tykkään yleensä meikissä panostaa huuliin ja poskipunakin on säännöllisessä käytössä, lähti mukaan Tuurista tuo tummempi huulipuna eli Long lasting-puna sävyssä 25 Blush My Lips, sekä persikkainen poskipuna sävyssä 10 Peach Me Up. Myöhemmin huomasin että Essencen meikkejä myydään sekä meidän lähi-Sittarissa että Oulun keskustan Tokmannilla, josta sitten myöhemmin ostin myös tuon ihanan vaaleanpunaisen Poppy Pink-punan. 

 

Meikkejä olen nyt ehtinyt testaamaan jo useampaan otteeseen arkikäytössä, illanvietoissa ja festareilla. Oikeastaan olen ollut aika yllättynyt meikkien laadusta suhteessa niiden hintaan (huulipunat ja poskipuna maksoivat noin pari-kolme euroa per tuote). Huulipunien pysyvyys on aika hyvä, ei huippuluokkaa, mutta mielestäni parempi kuin esimerkiksi Rimmelin peruspunien. Levitettäessä punat ovat vähän sotkevia, mutta pigmenttiä niissä on kuitenkin hyvin. Tuo Poppy Pink näyttää näissä kuvissa taittavan vähän liilaan päin, mutta oikeasti on kyllä ihan purkkapinkin värinen, eli aivan ihana! Poskipuna on myös mun uusi suosikki - persikkainen sävy sopii yhteen molempien punien kanssa ja näyttää kivalta tällaisella melko vaalealla ja vähän pisamaisella iholla.

Jos olet kaltaiseni laiska meikkaaja etkä raaski laittaa kosmetiikkaan suuria summia, mutta silloin tällöin iskee tarve kokeilla jotain uutta, voisin ainakin näiden ostosten perusteella suositella kokeilemaan Essenceä. Seuraavaksi itselläni menee tältä merkiltä testiin kaverin kehumat kynsilakat!

 

 

SEURAA:
Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

Kommentit

smagardi
astu harhaan

Oon ihan täysillä tykästynyt Essencen huulipuniin. ❤

Arkikäytössä käytän yleensä sheer & shineä (jota joutuu välillä hieman lisäilemään) ja matt matt mattea. Yllätyin hieman siitä, että noi long lasting -punat kesti mun huulilla huonommin kuin mattapunat - joita ei tarvitse lisäillä tai korjailla edes syömisen jälkeen, pysyy todella napakasti huulilla vielä jälkkärinkin jälkeen.

Oon tykänny myös Essencen ripsiväreistä, kannattaa kokeilla! :)

Siri H
Still Life

Kiitos kommentista! ❤ Täytyypä itsekin seuraavaksi testata niitä mattapunia, kaupassa tuli jo niitä vähän hypisteltyä käsissä kun niistä löytyi niin kivoja sävyjä :D Ja ripsareita kans!

Kirsikka W.

Essencen meikit on itselläni lähes päivittäisessä käytössä, ja huulipunat ja luomivärit kuuluvat ehdottomasti merkin parhaimmistoon! Olen yleensä aika vaativa kun meikit ovat kyseessä, joten niiden on toimittava just eikä melkeen :)

Laadultaan Essencen kosmetiikka on samalla tasolla muidenkin markettimerkkien kanssa, mutta he eivät vain käytä rahaa kalliisiin mainoskasvoihin. Tämän takia hinnat ovat niin edullisia 

Siri H
Still Life

Kiitos kommentista Kirsikka! Juu todellakin noista Essencen meikeistä huomaa että ovat kyllä laadukkaita tuotteita. En tullut ajatelleeksi tuota mainoskasvoasiaa, mutta makes sense :D Kiva että on tällaisia Essencen kaltaisia meikkimerkkejä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.