Toukokuun lempparit

Still Life

 

Lempiostos

Vaaleanpunainen hame kirpparilta

 

Lempiasuste

Marimekon Kimpassa-kassi
 

 

Lempiruoka
 

Lasketaanko leivonnaiset ruuaksi? No nyt lasketaan, sillä toukokuussa tuli leivottua peräti kolme kertaa, mikä on aika harvinaista mulle koska en yleensä leivo usein (syy: syön aina kaiken itse). Tekaisin kahdesti ihanan sitruunaisen mustikkapiirakan, ja sitten vielä poikaystävän synttäreiden kunniaksi mansikkakakun Pätkiksillä. Tosin en tiedä onko "leipoa" ihan oikea termi sille että ostaa kaupasta valmiskakkupohjan, latoo väliin vähän hilloa, banaania ja marjarahkaa, ja nakkaa mansikat ja suklaat päälle.. No hyviä olivat joka tapauksessa! 

 

Lempisarjat

Toukokuussa tuli katseltua aika paljon sarjoja, Skamin lisäksi on ilahduttanut Fargon loistava kolmoskausi. Lisäksi aloin katsomaaan Netflixistä uudelleen kaikkien teinisarjojen äitiä, eli britti-Skinsiä :D Takuuvarma flashback omiin teiniaikoihin, jolloin Skins oli parasta ikinä (on muuten viihdyttävä sarja näin vuosikymmenenkin jälkeen).

 

Lempivaatteet
 

Farkkutakki, mustat farkut, hupparit, lippis, Brixtonin musta hattu, tennarit.

 

Lempisisustusjuttu

Tigeristä ostettu ananasviiri. Mikähän siinä on että ananakset sisustuksessa (tai missä vaan...) näyttää aina niin kivalta?

 

Lempikosmetiikka

&Other Storiesin mintunvihreä kynsilakka.

 

SEURAA:

Bloglovin & Pinterest

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.