TOUKOKUUN SUOSIKIT

Still Life

Toukokuu oli tosi kiva kuukausi, ja lämpimien ilmojen myötä tuntui että sai kesään varaslähdön. Pakko sanoa että mulla lyö silti vähän tyhjää, mitähän kaikkea puuhailin koko kuukauden?!

No tässä ainakin muutamia suosikkiasioitani:

- Lenkkeily. Kuun alussa alkoi yhtäkkiä vihertämään, ja tuntui että koko kaupunki heräsi eloon. Samalla heräsi myös mun lenkkeilyinto! Tosin loppukuusta tahti ja innostus alkoi kyllä vähän hidastumaan..

- Lukeminen. Sain luettua loppuun Maman Finlandaise-kirjan (postaus siitä täällä!) ja aloitettua Bikinrajatapauksen. Sitä en ole vielä ehtinyt lukea kuin parisenkymmentä sivua, mutta se vaikuttaa niin hauskalta!

- Tuorepuurojen tekeminen. Hurahdin ihan täysillä tuorepuuroihin, ja niitä tuli tehtyä melkein päivittäin niin aamu- kuin iltapalaksikin.

- Mukavat kesäpuuhailut. Käytiin poikaystävän kanssa mm. Koitelinkoskilla (siitä tulossa postaus huomenna!), torilla syömässä kesän ekat jätskipallot ja elokuvissa katsomassa Isle of Dogs. Yhden ilahduttavan ja mieleenpainuvan perjantai-illan vietin kukkakaupassa tekemällä itse kukkakimpun!

- Uudet työt. Loppukuusta sain uuden työpaikan, ja se on tietysti ihan huippua! Fiiliksiä ekasta työviikosta tulossa huomiseen postaukseen.

 

Muutamia toukokuun postauksia:

Olkilaukku - kesän ykkösasuste

- Yellow

- Stripes & Summer Vibes

Meikittömyydestä, iho-ongelmista ja itsetunnosta

- 6 x söpöimmät uimapuvut

- Onnellisten asioiden viikko

- Kukkamekko & leffadeitit

Uusia tuulia

- Matkavinkit Sirmioneen: Grotte di Gatullo & Jamaica Beach

 

Ihanaa lauantaita!

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Sun toukokuu kuulostaa ihan mainiolle. <3 Toivottavasti kesäkuustakin tulee ihana. :)

Siri H
Still Life

Kiitos Saranda, ihanaa kesäkuuta myös sulle! <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.