TUESDAY THOUGHTS

Kivaa tiistaita! Mites teidän viikonloppu ja alkuviikko ovat sujuneet?

Mun oli tarkoitus kirjoittaa viikonlopun kuulumisista jo eilen, mutta koska maanantai, en saanut aikaiseksi työpäivän jälkeen aukaista läppäriä vaan vietin illan torkkuen ja Muumeja katsoen. Mutta tosiaan, mun kuulumisia pähkinänkuoressa: vauvajuttuja, äitiysloman odottelua ja kiireisiä viimeisiä työpäivä ennen loman alkamista.

Viikonloppuna appivanhempani kävivät meillä kylässä ja toivat meille hoitopöydän ja kassikaupalla muuta tavaraa vauvalle. Mä oonkin vähän ihmetellyt missä mulla viipyy se kuuluisa pesänrakennusvimma, mutta kieltämättä nyt alkaa jo olla se fiilis että olisi kiva vihdoin saada kaikki vauvan tavarat paikoilleen. Tarkoituksena muuten olisi jossain vaiheessa tehdä postausta vauvalle tehdyistä hankinnoista ja siitä mitä ne ovat maksaneet!

Otan muuten erittäin mielelläni vastaan postausehdotuksia, kuten huomaatte niin mun päässä ei tällä hetkellä liiku kauheasti mitään muuta ajatuksia kuin vauvantuloon liittyviä juttuja, joten olisi ihan mukavaa vaihtelua kirjoittaa välillä jostain aivan muusta 😀

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

muoti paivan-tyyli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *