TUOREPUUROINNOSTUS JA MUITA LEMPPAREITA LAUTASELLA

Still Life

 

Sanokaa vaan hitaaksi, mutta olen innostunut tuorepuuroista vasta ihan äskettäin. En tosiaankaan tiedä miksi en ole kokeillut niitä aiemmin, sillä yleensä mun aamupalaan kuuluu kaurapuuroa, jugurttia, hedelmiä, marjoja.. eli juuri niitä ainesosia joista syntyy maukkaita tuorepuuroja!

Tässä on mun ensimmäinen tuorepuurokokeilu, josta tuli heti kerralla niin hyvää että oon syönyt tätä joka aamu tällä viikolla. Ainesosina on 1dl kaurahiutaleita, 1dl mantelimaitoa, 1 banaani, cashew-pähkinöitä ja siemensekoitusta sekä ripaus hunajaa. Ei ehkä näytä kuvissa niin herkulliselta, mutta ai että miten hyvää tää on! Seuraavaksi täytyy kokeilla laittaa mukaan marjoja, jugurttia ja muita hedelmiä. Kun tuorepuuron kaverina on riisikakut salaatilla, avokadolla ja kirsikkatomaateilla, pysyy nälkä kurissa pitkään.

Viime päivinä mun lautaselle on päätynyt myös ekstrapaljon salaatteja. Tämän hetken lempparisalaattisotku näyttää tältä: couscousia, tofupaloja, salaattisekoitusta, porkkanaa, kurkkua, kirsikkatomaatteja, avokadoa ja balsamicoa.
 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.