TUTTIFRUTTI – ILOISIA TUTTINAUHOJA

Kaupallinen yhteistyö: Tuttifrutti

Mistä löytää vauvalle kauniita ja kestäviä tuttinauhoja? Kun Lydia oli vastasyntynyt ja alkanut vasta imemään tuttia, ystäväni vinkkasi mulle Tuttifrutti-verkkokaupasta ja sen mielettömän söpöistä tuttinauhoista. Nyt pääsen kertomaan teille lisää Tuttifrutista yhteistön merkeissä!

Tuttifrutti on vuonna 2015 toiminnan aloittanut yhden äidin työllistävä pienyritys Helsingistä. Tuttifrutin valikoimaan kuuluu yrityksen oman malliston tuttinauhat, purulelut, avainnauhat, pannat ja muut lastentarvikkeet.

Tuttifrutin suloisia tuttinauhoja löytyy monissa eri kuvioissa ja väreissä, sekä kankaisina että puu-  ja silikonihelmistä valmistettuna. Mä tykkään tuttinauhoissa erityisesti siitä että ne ovat paitsi mielettömän söpöjä, mutta myös tosi käytännöllisiä. Silikonihelmistä tehdyt tuttinauhat on helppo pitää puhtaana, ja tuttinauhoissa on näppärä kiinnitysklipsi jolla nauhan saa kiinni vauvan vaatteeseen. Meiltä löytyy myös muutamia marketista ostettuja tuttinauhoja, mutta en oikein tykkää niistä koska niissä on usein jotenkin tosi epäkäytännöllinen kiinnityssysteemi ja ne tuntuu jotenkin ”kankeilta”.

Valitsin yhteistyön merkeistä Tuttifrutin valikoimasta Lydialle tuttinauhan ja purulelun. Kuvissa näkyvä tuttinauha on malliltaan Marble woody pink, ja se sopii nätisti yhteen Bibsin vaaleanpunaisen retrotutin kanssa. Tuttifrutin tuttinauhat ja purulelut on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, tuotteita koskevien standardien ja Tukesin ohjeistusten mukaisesti. Niissä on CE-merkintä, joka tarkoittaa sitä että lelun valmistaja vahvistaa lelun täyttävän EU:n asettamat vaatimukset. Tuttinauhoissa ja muissa tuotteissa käytetty silikoni on BPA-vapaata.

Tuttifrutilta tilatessa tuttinauhoihin voi valita joko rengastutille sopivan silmukkakiinnityksen (joka sopii juurikin noihin Bibsin tutteihin) tai sitten silikonirenkaan, joka sopii kaikkiin markkinoilla oleviin nuppitutteihin.

Lydia on nyt siinä iässä että hän laittaa ihan kaiken suuhun: kaikki lelut, harsot, vaatteiden hihat… Siksi ollaan pyritty pitämään hänen ulottuvillaan aina purulelua jota hän voi turvallisesti nakerrella, tai siis vielä hampaattomana narskutella ikenillään 😀

Valitsin Tuttifrutilta Lydialle nimellä varustetun purulelun, johon sai itse valita haluamansa väriset silikonihelmet (valitsemani sävyt ovat vaalenpunainen ja vaalea minttu). Lydia tykkää purulelusta hirmuisesti ja saattaa melko kauankin vaikka vaan istua sitterissä, järsiä purulelua ja hypistellä sitä pikkuruisilla sormillaan. Keksi on vauvan käsiin sopivan kokoinen ja helppo käsitellä pyöreän muodon ansiosta.

Purulelujen kanssa on hyvä muistaa se, että ne tulee aina olla kinnitettynä klipsilla vaatteeseen tai muuhun kankaaseen. Näin meillä yleensä onkin, mutta näitä kuvia varten annoin Lydian hypisteltäväksi koko purulelun nauhoineen.

Oon huomannut että meillä vauva tunkisi mielellään suuhunsa keksin lisäksi myös silikonihelmet, mutta on muistettava että helminauhat on tarkoitettu vain tutin/purulelun pidikkeeksi. Näiden Tuttifrutin tuttinauhojen helmet ovat niin kestäviä ettei niiden pitäisi mennä rikki pureskeltaessa eikä nauhan solmujen avautua.

Onko lukijoissani muita vauvojen vanhempia, onko teillä jotain mieltymyksiä tuttien tai tuttinauhojen suhteen?

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *