Tyylivuosi 2017

Still Life

Ajattelin että näin vuoden viimeisen päivän kunniaksi olisi kiva tehdä katsaus siihen minkä näköisenä sitä onkaan tullut hengailtua vuonna 2017! Tämä vuosi on ollut ensimmäinen vuosi jolloin olen kuvannut aktiivisesti asuja blogiin, ja onkin ihan huippua että asuista löytyy niin paljon kuvamateriaalia. Kuluneena vuonna innostuin vaaleanpunaisesta, huppareista, lippiksistä ja rennosta tyylistä, mutta toisaalta tykästyin myös enemmän klassiseen ja simppeliin tyyliin farkkujen, poolopaitojen ja valkoisten t-paitojen muodossa. Tein myös paljon hyviä second hand-löytöjä ja myin itsekin vaatteita kirpparilla useaan otteeseen. Muun muassa tältä näytti mun tyylivuosi 2017:
 

Keväällä tein pari vuoden parasta mekko-ostosta: toisessa kuvassa näkyvä Monkin värikäs mekko on ollut ehdottomasti tämän vuoden käytetyimpiä vaatteita, samoin kuin tuo Vimman musta Human-mekko, joka on näkynyt myös blogikuvissa useaan otteeseen. Tammikuussa ostin myös alennusmyynneistä harmaan pörröneuleen, josta tulikin melko nopeaa yksi vaatekaapin luottovaatteista. Vimman lettilegginseihin pukeuduin aika useasti, mutta Adidaksen klasisset kolmiraitalegginsit kohosi kuitenkin tämän vuoden suosikeiksi! Vuoden 2016 puolella hankittu Carlingsin paksu bomber-takki on ollut tämän vuoden paras takki, jolla on pärjännyt mainiosti kylmän kevään ja pitkän syksyn.
 

Yksi juttu mikä vaikutti mun tyyliin oli tietenkin Skam! Sen lisäksi että ahmin sarjasta tyyli-inspiraatiota, hamstrasin itselleni myös niin monta Skam-fanipaitaa etten kehtaa edes myöntää montako niitä omistan :D Huppareista innostuin myös Skamin myötä, ja siitä inspiroituneena ostin Monkista vaaleanpunaisen jättihupparin, joka on ollut tämän vuoden mukavin ja rennoin vaatekappale!

Kesä hujahti nopeaa ohi niin kuin aina, mutta ehdin sentään vähän aikaa fiilistellä kivaa kesätyyliä! Innostuin culottes-housuista, midi-hameista ja simppeleistä t-paidoista. Elokuussa ostin H&M:ltä vaaleanpunaisen oversize-farkkutakin, johon pukeuduin loppukesän ja vielä syyskuuhun asti. Brixtonin kipparilakki oli myös loppukesän suosikki!
 

Syksyllä innostun luontoon mätsäävistä väreistä, ja viihdyin pitkästä aikaa farkuissa. Ilmojen kylmetessä trenssi on vaihtunut villakangastakkiin, mutta vaaleanpunainen pipo on pysynyt päässä tiukasti lokakuusta asti!

Sellaiselta näytti mun tyylivuosi 2017 tiivistettynä. Jännä nähdä millaisia trendejä ja muoti-ilmiöitä vuosi 2018 tuo tullessaan!

Riemukasta vuodenvaihdetta! <3
 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

 

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Tosi kivoja asuja, muistan näistä useamman. :) Onnellista uutta vuotta Siri!

Siri H
Still Life

Kiitos :) Onnellista uutta vuotta myös sulle! 

Kommentoi