UNELMISTA

Still Life

Sain taannoin ehdotuksen kirjoittaa postauksen unelmistani. Olen itsekin aiemmin miettinyt aiheesta kirjoittamista, mutta en ole jostain syystä saanut tartuttua siihen. Viime aikoina olen kuitenkin pohtinut tulevaisuudensuunnitelmia ja niihin liittyviä haaveita ja unelmia aika usein, joten ajattelin että nyt voisi senkin puolesta olla hyvä aika kirjoittaa omista unelmistani!

Mistä siis unelmoin? Unelmoin koko ajan jostakin: pienemmistä ja isommista jutuista. On asioita, joista oon unelmoinut lapsesta asti ja sitten niitä jotka ovat muodostuneet mielessä pikkuhiljaa. Olen haaveilija ja haaveilen milloin mistäkin: auringonpaisteesta, kesästä, matkustamisesta, päiväunista, hyvästä ateriasta...ihan mistä vaan.

Tällä hetkellä yksi isoimmista unelmistani liittyy työhön ja opiskeluun ja sen oman jutun löytymiseen. Toivoisin löytäväni joskus työn josta tykkäisin ja joka tekisi mut iloiseksi. Haluaisin kirjoittaa, olla ehkä töissä sisustuskaupassa tai opiskella sisustusalaa tai journalismia tai tehdä jotain matkustamiseen ja kansainvälisyyteen liittyvää. Haluaisin valokuvata, tehdä sisällöntuotantoa muuallekin kuin omaan blogiin ja tehdä jotain missä voisi käyttää hyödyksi luovuutta ja visuaalisuutta. 

 Kannustan usein läheisiä ja ystäviä tavoittelemaan unelmia ja työskentelemään niiden eteen, mutta olen huomannut että itse olen jumittanut samassa paikassa jo pidemmän aikaa. Tänä vuonna aion ottaa härkää sarvista ja alkaa tehdä töitä määrätietoisemmin haaveiden toteutumista kohti!

En haaveile äkkirikastumisesta tai lottovoitosta, vaan siitä että rahan puolesta voisi elää sellaista mukavan vakaata elämää. Haluaisin myös matkustella ja laajentaa omaa perspektiiviä ja maailmankatsomusta näkemällä erilaisia paikkoja ja tutustumalla uusiin ihmisiin. Olisi myös mahtavaa päästä tekemään jonkinlaista auttamistyötä jossain päin maailmaa tai sitten ihan täällä Suomessa!

Yksi mun suurimmista unelmista on pienestä asti ollut olla äiti. Mulla on ollut aina vahva hoivavietti, ja toivon että meillä on lapsia (ja lisää lemmikkejä) jonain päivänä. Lasten lisäksi toinen mun melko perinteinen unelma on se että asuisimme poikaystävän kanssa joskus vanhassa puutalossa, jonka saisin sisustaa itse lattiasta kattoon ja tehdä taloon mintunvihreän keittiön. Niin ja että talossa olisi mulle oma askarteluhuone ja poikaystävälle oma pelihuone.

Unelmoin myös siitä, että arkielämä pysyisi läpi elämän suhteellisen hyvänä, onnellisena ja tasapainoisena, ja että elämän eri osa-alueiden välillä pysyisi hyvä balanssi. Toivon myös että voisin kehittää omaa ajatteluani ja läsnäoloani, sillä haluaisin oppia olemaan vielä enemmän läsnä tässä hetkessä, enkä koko ajan haikailisi johonkin muualle tai eläisi "sitten kun..."-elämää.

Rakkautta, onnellisuutta, oman perheen rakentamista, itsensä toteuttamista, muiden auttamista ja terveen, omannäköisen ja mielekkään elämän elämistä. Eli voisi kai sanoa että jollain mittapuulla aika tyypillisiä unelmia.

Olen kiitollinen siitä, että elämän peluspilarit ovat kunnossa ja että olen saanut perheeltäni tukea ja esimerkkiä omaleimaisen elämän rakentamiseen, eikä ole pakotettuna "suorittamaan" elämää tietyn kaavan tai muotin mukaan.

Uskon siihen että unelmista ja haaveista kannattaa puhua ääneen, ja siksi tämän postauksen kirjoittaminen oli itsellekin tosi mielekästä, inspiroivaa ja terapeuttista!

Millaisista asioista sinä unelmoit?

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

<3 Ihania juttuja, mistä unelmoit. Samanlaisiakin juttuja, mitä itsekin haluan tulevaisuudelta - etenkin olla äiti. Itsellä jo pienoinen vauvakuume, vaikka ei edes miestä ole. Onneksi ympärillä on paljon pikkuisia hoivattavia, joiden kanssa leikkiä ja se on tyydyttää sitä kuumetta edes jonkin verran :)

Siri H
Still Life

Hauska kuulla että sullakin on samanlaisia unelmia! :) Unelma äitiydestä ja lapsista on mullakin kulkenut mukana koko elämän, mutta onneksi tosiaan lähipiirissä on lapsia, joiden kanssa ajanviettäminen on äärimmäisen mukavaa ja palkitsevaa :) Ja onneksi voi aina hoivata lemmikkejä <3 :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.