UUSIA LUONNONKOSMETIIKAN LÖYTÖJÄ

Still Life

- Cattier Parisin savikuorinta. Sain kesäkuussa blogin kautta testiin mm. tämän savikuorinnan sekä muita Cattier Parisin, Laveran ja Nurmen luonnonkosmetiikkatuotteita. Olen ehtinyt testailemaan kuorintavoidetta vasta viime aikoina, ja tykästynyt tähän kovasti! Olen varmaankin aiemmin käyttänyt iholleni aivan liian ärhäköitä kuorintavoiteita, jotka ovat jättäneet ihon kuivaksi ja kireäksi. Tämä valkoinen savikuorinta on hellävarainen, ja kuorinnan jälkeen iho tuntuu pehmeältä. Ja tuoksusta tulee mieleen ihan kylpylä!

- Urtekramin Aloe Vera-jalkavoide. Vaikka kesä on ihanaa, se näkyy myös jaloissa: kuiva iho ja halkeilevat kantapäät. Tykkään laittaa tätä voidetta juuri ennen nukkumaanmenoa - voide nimittäin jättää mukavan viileän ja kostetuttavan tunteen jaloille.

- EOS-merkin huulirasva. Kun tuli aika ostaa uusi huulirasva, marssin suoraan Prisman luonnonkosmetiikkahyllylle ja bongasin sieltä tämän mintunvihreän putkilon. EOS (Evolution of Smooth) ei ole mulle entuudestaan tuttu brändi, mutta tähän merkkiin täytyy kyllä tutustua paremmin! Huulirasvassa on ihana mintun tuoksu (eli suklaaaddiktin mielestä Pätkiksen tuoksu..) ja huulet pysyy kosteutettuna pitkään.

PS. Saako iiihan pikkuisen valittaa helteistä?! Lämpö on ihanaa, mutta täytyy myöntää että helleputki alkaa käymään jo kunnon päälle. Mulla on ollut huono ja heikko olo monta päivää ja tuntuu ettei missään ole hyvä olla. Pitää vaan muistaa juoda ja syödä kunnolla (muistakaa tekin!), levätä ja yrittää viilentyä jotenkin. Onneksi iltauinnit ovat olleet aika hyvä keino viilentymiseen! Loppuviikosta on tulossa aika touhukas, joten tämän illan aion vaan ottaa iisisti ja makoilla sohvalla :D

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

Kommentit

smagardi
astu harhaan

Miulla tällä hetkellä toi sama kuorinta ja jalkavoide! Tykkään kans tosi paljon ja aion kyllä noiden nykyisten tyhjennyttyä ostaa uudet tilalle. :)

https://astuharhaan.wordpress.com/

Siri H
Still Life

Hauska kuulla, samat suunnitelmat mulla :) Just hypistelin kaupassa myös muita Urtekramin tuotteita, pitää ainakin testata vartalovoiteita ja huulirasvoja, vaikuttivat kivoilta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.