UUSIA TUULIA

Still Life

 

Mitäs teidän viikkoon kuuluu?

Mun viikko on alkanut aika jännästi, sain nimittäin töitä ja aloitin eilen uudessa työpaikassa! Työpaikan löytyminen ja töiden aloittaminen on tapahtunut pika-aikataululla, ja olen työpaikasta, työni sisällöstä ja kaikesta tulevasta niin innoissani! Ja varsinkin kun on jo pidempään hokenut itselleen kaikenlaisia kliseisiä lausahduksia, niin joskus on kiva huomata että tosiaankin, asioilla on tapana järjestyä ja joskus kaikki palaset vaan loksahtelevat paikoilleen.

 

Työni on kesän ajan osa-aikainen, joka on tietysti hyvä juttu myös siksi että blogille jää hyvin aikaa. Yritän kesän ajan postailla normaaliin tapaan ainakin nelisen kertaa viikossa, ja useamminkin jos siltä tuntuu. Tällä hetkellä mielessä pyörii ihan hirveästi kaikkea ideoita, ja tulossa on ainakin paljon kesäaiheisia postauksia!

Vähän kevyempien juttujen lisäksi sormeni syyhyävät kirjoittamaan myös pohdiskelevampia ja syvällisempiä tekstejä. Sellaisia ei ole ihan hirveästi mun blogissa nähty, mutta viime aikoina mielessä on pyörinyt kaikenlaisia aiheita ja pohdintoja, joita aion jakaa myös blogin puolelle. Mukavaa huomata että rohkeus erityylisten tekstien ja myös vähän enemmän henkilökohtaisista aiheista kirjoittamiseen on kasvanut paljon bloggaamisen myötä! Niin ja pakko myöntää, että myös pari päivää sitten kirjoittamani Meikittömyydestä, iho-ongelmista ja itsetunnosta-postauskin vaati vähän tavallista enemmän rohkeutta.

Uusista tuulista puheenollen: näihin poikaystävän eräänä iltana ottamiin kuviin tallentui niin kiva fiilis! Tuulessa heiluva hameenhelma, valopilkut, ilta-aurinko ja yksi mun lempipaikoista Oulussa.

Kivaa viikkoa!
 

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Kävin Ainolan puistossa eilen, ja oli kyllä ihana paikka! Jotenkin siellä oli todella kiva fiilis :)

Onnea uudesta työpaikasta! <3

Siri H
Still Life

Ainolanpuisto on kyllä kiva paikka, mukavaa että pääsit käymään siellä :) Siellä on vähän sellainen fiilis niin kuin olisi ulkomailla! Minä en virallisesti tiedä edes mikä kohta tuolta Hupisaarilta on Ainolanpuistoa ja mikä ei, sanon vaan aina koko paikkaa puistoksi :'D Ja kiitos paljon! <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.