Uutta kotiin Harjun Paperista

Still Life

 

Kuinka monelle teistä jyväskyläläinen Harjun Paperi* on tuttu? Harjun Paperi on siis nimensä mukaisesti paperi-ja korttikauppa, mutta ei ihan mikä tahansa liike, vaan ehkä maailman suloisin ja sympaattisin pikkukauppa! Paperitavaroiden ja korttien lisäksi kaupasta löytyy myös kaikenlaisia kivoja sisustusjuttuja. Kun asuin Jyväskylässä, niin Harjun Paperissa tuli käytyä ostoksilla aika usein ja nykyisinkin Jyväskylässä vieraillessa siellä on ihan pakko päästä käymään.

Harjun Paperilla ei varsinaisesti ole verkkokauppaa, mutta heille voi laittaa tilauksia menemään Facebookin tai Instagramin kautta. Niin tein minäkin, nimittäin kun huomasin että näitä ihastelemiani A Little Lovely Companyn pupulamppuja oli taas tullut kaupan valikoimaan! Mua ei yhtään haittaa että tästä lampusta tulee varmasti aika monelle mieleen lastenhuoneen sisustus :D Suloinen pupu sai meidän kotoa juuri sopivan paikan mun yöpöydältä (kröhöm..ei puhuta tuosta toisesta pupuesineestä tuossa vieressä)!
 

Pupun lisäksi tilasin muutamat Eef Lillemorin kortit (jotka ei kyllä näytä yhtään sen aikuisemmalta, heh), jotka sai hyvän paikan keittiön seinältä. Mukaan lähti myös yllätyksenä poikaystävälle postikorttikokoinen Muumi-joulukalenterikortti!
 

* tämä ei ole mainos tai yhteistyöpostaus, vaan tahdoin kirjoitella minua ilahduttavasta kaupasta :)

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

smagardi
astu harhaan

Asun sen verran kaukana Jyväskylästä, ettei tuolla ole tullut ikinä poikettua, mutta aina silloin tällöin on tullut käytyä ihastelemassa heidän instagramtilillään. Vaikuttaa juuri sellaiselta puodilta, jossa viihtyisi vaikka ja kuinka kauan, ja miunlainen korttifriikki löytäisi varmasti nipun ostettavaa. :D

Siri H
Still Life

Harjun paperi on kyllä lumoava! :) Siellä on kyllä ihan mahdotonta käydä vain poikkeamassa, vaan aina pitää jäädä pitkäksi aikaa tutkiskelemaan mitäs kaikkea ihanaa löytyy :'D Ja korttifriikille ostettavaa riittää! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.