Vaaleanpunaisessa shoppailukuplassa

Still Life

Olin viime viikolla reissussa pääkaupunkiseudulla, ja vaikka reissun pääpaino olikin aivan kaikessa muussa kuin shoppailussa, tuli Helsingistä kuitenkin tehtyä muutamia kivoja ostoksia. Tuntuu, että viime kuukausina vaatekaupoissa kiertely on vähentynyt tosi paljon. Nettikaupoista tilaaminen on vaan niin helppoa ja nopeaa, ja esimerkiksi Zalandolta tulee nykyään tilattua melko iso osa vaatteista ja kengistä nimenomaan sen helppouden ja laajan valikoiman vuoksi. Myös Monkin verkkokaupasta tulee klikattua ostoskoriin vaatteita aina välillä, sillä kivijalkaliikkeeseen ei kovin montaa kertaa vuodessa pääse käymään. Monkin liike onkin oikeastaan melkein ainut vaatekauppa, jossa on pakko käydä aina Helsingin reissuilla. Ja tälläkin kertaa sieltä löytyi pari siistiä uutta hankintaa vaatekaappiin.

Tästä Monkin Shirt Dressistä intoilin jo helmikuussa tekemässäni kevätvaatepostauksessa. Ja niinhän siinä sitten kävi, että ei tarvinnut kuin vetäistä tuo päälleni ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Herkullinen väri, kiva kuosi ja muutenkin nätti. Verkkokaupassa noita näyttäisi vielä olevan jäljellä, mutta molemmissa Helsingin liikkeissä mekkoa oli enää joitain hajakokoja.

Toinen Monkilta tehty nappiostos oli tämä vaaleanpunainen huppari, johon olen pukeutunut ihan rehellisesti joka päivä sen jälkeen kun ostin sen :D Niin pehmeä ja rento! Veikkaan, että tästä hupparista tulee yksi kevään käytetyimmistä vaatteista, ja ilmojen vähän lämmetessä tuon voi kivasti yhdistää bomberiin tai farkkutakkiin sekä Vanseihin.

Vaaleanpunaiset ostokset eivät suinkaan loppuneet vielä tähän, vaan Monkilta tarttui vielä mukaan tuo kiva nude kynsilakka. Mintunvihreä kynsilakka taas oli ainoa ostokseni & Other Storiesilta. & Other Storiesin liikkeessä kävin nyt ensimmäistä kertaa, mutta jotenkin siitä jäi melko vaisu fiilis. Siellä oli kivoja asusteita ja kosmetiikkaosasto oli tyylikäs, mutta suurin osa vaatteista näytti aika tylsiltä.

Onko muita, joilla on vaaleanpunainen villitys menossa? :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.