Vaatekaapin suosikit osa kaksi: Kukkakuosit

Still Life

 

Mun oli tarkoitus kirjoittaa jo ajat sitten toinen osa Vaatekaapin suosikit-postaussarjalle, mutta jäin kauaksi aikaa miettimään mistä toisen osan sitten kirjoittaisin (ensimmäinen osa löytyy täältä!). Lempivaatteita- ja asusteita kun on kaapit täynnä, ja tuntuu että monet niistä suosikeista on jo asukuvien muodossa nähty blogissa. Siksi ajattelin, että olisi kiva kirjoittaa yhden tietyn vaatteen sijasta laajemmin jostain garderoobin osa-alueesta.

Vähän aikaa sitten kävin kunnolla läpi vaatekaappia ja kiinnitin huomiota yhteen asiaan: nimittäin kaikkiin niihin kukkakuosisiin vaatteisiin ja asusteisiin, joita omistan. En tiedä tosin että onkohan olemassa yhtään naista jolla ei olisi edes yhtä kukkakuosillista vaatetta, mutta mulle niitä on kertynyt vuosien aikana melkoinen kasa. Enkä ihmettele, kukkakuosit on ihan yleisesti juttu josta tykkään varmaan keskivertotyyppiä enemmän :D Pukeutumisen lisäksi kotoa löytyy kukkakuosia kodintekstiileissä, astioissa ja monessa muussakin muodossa (ja ihan yleensäkin moni asia muuttuu ihan tavallisesta supernätiksi jos siihen vaan laittaa kukkakuosia..).

Vaikka tyyli on vaihtunut ja kehittynyt lapsuuden, nuoruuden ja aikuisuudenkin aikana moneen kertaan, kukkakuosit on aina ollut yksi niistä harvoista jutuista joka on pysynyt mukana vaiheesta toiseen. Kuosi on niin monikäyttöinen, ja se sopii tietysti kesäpukeutumiseen, mutta ihan yhtä hyvin myös muihin vuodenaikoihin (ja ihan tavalliseen arkipukeutumiseen). Ja vaikka väreistä ja räväköistä asuista tykkäänkin, kukkakuosi on juttu joka näyttää kivalta myös pienemmissä määrissä ja hillityimmissä väreissä.
 

Kolahtaako kukkakuosi?

 

SEURAA:

Bloglovin & Pinterest

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.