VAUVA-ARKEA & KUULUMISIA

Meillä on vauva-arkea takana nyt parisen viikkoa, joten ajattelin päivittää vähän meidän kuulumisia blogin puolelle!

Vauva on tänään 18 vuorokautta vanha, ja elämä vauvan kanssa on ollut juuri niin ihanaa kuin ajattelinkin. Ja vielä ihanampaa. Päivät ovat täyttyneet vauvan hellittelystä, silittelystä, vaipanvaihdosta, syöttämisestä, pyykinpesusta, pullojen keittämisestä ja sohvalla köllöttelystä koko perheen voimin.

Suuri tekijä hyvin sujuneessa arjessa (tietenkin sen lisäksi että vauva on aika rauhallinen) on ollut se että mieheni on ollut isyyslomalla vauvan syntymästä lähtien. Ollaan saatu olla ihan rauhassa kotona ja harjoitella uutta arkea vauvan kanssa yhdessä ja toisiamme tukien.

Tietysti vähän rankempia hetkiä ja valvottuja öitäkin on mahtunut mukaan. Huolta on myös aiheuttanut vauvan hitaasti noussut paino, mutta onneksi nyt näyttää siltä että vauva on saavuttamassa ihan juuri syntymäpainonsa.

Kovin kauaksi kotoa ei olla vielä lähdetty neuvolakäyntejä ja lyhyitä vaunulenkkejä lukuunottamatta. Harmi vaan kun viime päivinä on ollut niin kylmää ja sateista ettei olla viitsitty kauheasti ulkoilla, mutta onneksi ensi viikolla pitäisi lämpömittarin noustaa taas yli kahdenkymmenen asteen!

Muutama vauvan saama lahja: Mini Rodinin ihana body, Bibs-merkin suloinen vaaleanpunainen retrotutti ja Liewoodin pupupyyhe.

Nyt me taidetaan lähteä käymään pienellä happihyppelyllä tuulisesta ilmasta huolimatta ja jatkaa sitten sohvalla köllimistä ja laittaa ehkä leffa pyörimään.

Mukavaa viikonloppua ja kesäkuun ensimmäistä päivää!

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

perhe vanhemmuus oma-elama lasten-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *