VAUVAROKKO, PERUUNTUNEET 1V-SYNTTÄRIT JA MUITA KUULUMISIA

Hellurei! Ajattelin tulla pitkästä aikaa päivittämään meidän tavallisia kuulumisia. Vime viikot ovat menneet meillä vielä normaaliakin enemmän sisätiloissa. Lydialle nousi äitienpäivänä kuume jonka ajattelin aluksi johtuvan hampaiden puhkeamisesta. Kuumeilua kesti muutaman päivän (ja siinä samassa suuhun ilmestyi muutama hammas), mutta siitä muutaman päivän päästä huomasin Lydian iholla punaisia pilkkuja. Vauvarokko! En ollut kuullutkaan koko vauvarokosta aiemmin, mutta oireet ja soitto neuvolaan (ja googlailu..) varmistivat kyseessä olevan vauvarokko.

 Kuumetta ei onneksi jatkunut muutamaa päivää pidempään, ja pilkutkin hävisivät melko äkkiä. Meillä oli tarkoitus kutsua viime viikonlopuksi muutama perheenjäsen juhlistamaan Lydian ensimmäistä syntymäpäivää, mutta juuri Lydian synttäripäivänä miehelle iski sitten harvinaisen sitkeä flunssatauti ja kuume (ei onneksi ole koronaa), joten ei auttanut muu kuin siirtää kemuja. Toivottavasti saadaan joskus kesällä pienimuotoiset juhlat pidettyä, miehellä kun on niin harvoin viikonloppuja vapaana..

Sairastelusta huolimatta oon kuitenkin pystynyt pitämään yllä positiivista mieltä. Oon suunnitellut kaikenlaista kivaa kesäksi, haaveillut lämpimistä kesäpäivistä ja odotellut jo innolla että päästäisi viikonloppuna testaamaan Lydialle ostettua pyöräkärryä. Ja ainiin, innostuin Lydian synttäripäivänä sairastelusta huolimatta tekemään meille kolmelle lettukakun. Paistoin lettuja ja kasasin ne pinoksi, ja laitoin lettujen väliin sekä päälle kuningatar-rahkaa, kermavaahtoa ja marjoja. Niin helppo kesäherkku jos ei viitsi alkaa väsäämään täytekakkupohjia!

Mitäs teidän viikkoon kuuluu? 🙂

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

perhe oma-elama vanhemmuus sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *