Vegaaninen Marianne-tökkäyskakku & kihlajaisjuhlintaa

Still Life

Mukavaa tiistaita! Me tosiaan vietettiin sunnuntaina pienimuotoisesti ja rennosti kihlajaisjuhlia perheen kanssa, ja ajattelin että on ihan pakko tulla jakamaan teille muutama fiiliskuva sekä taivaallisen Marianne poke- eli "tökkäys"kakun resepti!

Kakkua oli tarjolla ystäväni häissä muutama viikko sitten, ja ihastuin jo silloin täyteläiseen ja mehevään suklaakakkuun. Kakun nimi tulee siis siitä, että kakkuun tökitään reikiä, joihon valutetaan suklaasta, kermasta ja Marianne-crushista koostuva ganache. Vegaaninen kakku on leivottu tällä Urbaani Vegendan reseptillä. Kyseiseltä sivustolta löytyy muuten paljon muitakin ihanan kuuloisia reseptejä!

 Vaikka ruokavalioni on lihaton, ja maituotteita ja kananmunia syön harvakseltaan, vegaanileivonta on mulle aika uusi juttu. Itse asiassa en ole muutenkaan kovin hyvä tai kokenut leipoja, mutta sanoisin että tämä kakku oli melko helppo tehdä. Kakku sai myös vierailta paljon kehuja, ja itse ainakin olen niin överiherkkusuu, että jos kakussa on tuhti pohja, suklaata, rutkasti kermavaahtoa ja piparmintun makua (niin ja vielä mansikoita), ei voi mennä pahasti pieleen. Suosittelen!
 

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

 

 

Kommentit

essiy (Ei varmistettu)

toi överihieno pupukortti! 0_0

Siri H
Still Life

Se on niiiin hieno! Annika Hiltusen kuvittama :)

Kommentoi