VERKKOKASSI - HOT VAI NOT?

Still Life

 

Verkkokassit - niitä on näkynyt trendikkäimpien olalla jo jonkin aikaa, enkä ole itse oikein osannut päättää ovatko ne ihania vai kamalia. En ole ihan varma milloin verkkokassit ovat olleet muodissa, mutta ainkin mulle ne aiheuttavat flashbackeja omaan lapsuuteen ja ihanaan 90-lukuun :D

Tämä beige kesäkassi tuli vastaan vähän yllättäen Granitissa, ja päätin hetken mielijohteesta napata sen mukaani. Muutaman käyttökerran perusteella voin todeta että se ihan oikeasti on aika ihana ja näppärä kesäkassi! Siihen mahtuu paljon tavaraa, ja tyhjän kassin voi ottaa mukaan vaikka reppuun, eikä se vie paljon tilaa. Granitin myyjä muuten sanoi että kassit ovat olleet todella haluttua tavaraa tänä kesänä, ja ovat jo loppumassa varastostakin.
 

Verkkokassi - hot vai not?!

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

Mulla on käynyt sama mielessä aina välillä. Meillä oli verrkokassi kotona kun olin lapsi, muistaakseni keltainen. Jokin siinä kiehtoo, mutta en tykkää siitä, et kaikki näkee mitä kannan mukanani. Mun mielikuvissa verkkokassissa voisi kantaa appelsiineja kaupasta kotiin. :D :D

Mut joo, hmm, voi olla että tulee ostettua tuollainen kassi.

Siri H
Still Life

Mulla tuli kans flashbackit sellaisesta keltaisesta verkkokassista! :D Ja joo ymmärrän ihan täysin, muakin vähän mietitytti tuo läpinäkyvyys aluksi, mutta toisaalta harvoin kannan tuon tyylisessä kassissa muuta kuin vaatemyttyä tai juomapulloa :D Oon kyllä ainakin tosi tykästynyt tähän!

IinaS (Ei varmistettu) https://bangsiina.com

Siis verkkokassit ovat ihanan näköisiä ja oon itsekin himoinnut sellaista! Mutta sitten toisaalta mäkään en tykkäisi jos ihmiset näkisi mun tavarat ja monesti tykkään sulloa laukun pohjalle kaikkea pientä sälääkin niin nehän tippuu tuosta läpi :D

Siri H
Still Life

Totta, tuo kassi ei ole ehkä mikään maailman käytännöllisin noiden reikien takia, mut kerrankin saa ottaa käyttöön kaikki pienet pussukat ja meikkipussit joihin voi sulloa pikkutavarat :D Mulla on jostain syystä tapana ostella kaikenlaisia pussukoita joten niitä riittää :'D Mutta oon kyllä tosi tykästynyt tuohon kassiin, tänäänkin puistossa istuskelu/leffareissulla siinä oli mukana kirja, paita ja vesipullo :)

Siiri Kiviharju (Ei varmistettu) https://www.siirikiviharju.com

Ensimmäinen ajatukseni oli, että ei verkkokasseille. Sitten aloin miettimään uutta mustaa salikassiani, joka ei ehkä ole noin verkko kassi, mutta kuitenkin mustaa verkkoa. Ja rannalle voisin kyllä pakata verkkokassiin kamat. Olen ehkä salaa alkanut lämmetä niille! :D

https://www.siirikiviharju.com

Siri H
Still Life

Mulle kävi kans just noin että lämpenin noille aluksi vähän salaa ja sitten oltiinkin jo kassalla nappaamassa kassia mukaan :'D Toi on kyllä just hyvä esimerkiksi rantakamoille!

Straw Bags For The Beach (Ei varmistettu) https://thepinkvariant.com

Whenever I see these type of bags I think the gym or the beach. When you look at the bag at first it looks like putting stuff in their would break or stretch the strings and weigh down on the bag and make it heavy, but if I think about it if I'm only putting beach stuff in the bag I guess it would hold since beach stuff shouldn't be too heavy. I like the fact that most bags aren't the usual plastic and acrylic bags they used to have in the 1990s (At least where I lived). There were other bags but you would more commonly see acrylic and plastic back then in the small town that I grew up in. Nowadays there are net bags, straw bags and other bags of various material that you can wear to the beach that you can more commonly find.

https://thepinkvariant.com/collections/purses-and-handbags

Siri H
Still Life

Thanks for the comment! I agree, net bags are great for things like beach stuff :) I love everything made of straw etc, so that's definitely one reason I like this bag so much!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuollaisenhan voisi ostaa hedelmäkassiksi! Kävisi tietenkin apukassina muutenkin, johon käyttöön tavallinen kestohedelmäpussi taas ei oikein sovellu.

Siri H
Still Life

Totta, täydellinen hedelmäkassi joka sopii myös moneen muuhun tarkoitukseen :)

Kommentoi