Viikon positiiviset

Still Life

 

Mä oon viime aikoina tykännyt tehdä blogipostauksia listojen muodossa, sillä jostain syystä järkevien lauseiden ja kappaleiden muodostaminen on välillä kauhean hankalaa :D Joten jatketaanpa samalla linjalla, tässä lista aiheesta "random kivoja juttuja tältä viikolta":

- Pieni fanitus piristää elämää, vai mitä?! Niinhän siinä kävi että mulle tapahtui kunnon Skam-ilmiö Call Me by Your Name-leffan kanssa :D Kävin viikko sitten katsomassa ton leffan ekaa kertaa ja se oli vaan niin mahtava ja vaikuttava elämys että mun oli ihan pakko käydä katsomassa se uudestaan muutaman päivän päästä. Elokuvan soundtrack on soinut repeatilla viikon ajan ja tällä hetkellä kuuntelen tuota leffan taustalla olevaan kirjaa äänikirjana..Hupsis.

- Elämän pieniä iloja: just nyt kaupoissa olevat ihanan makeat ja mehukkaat appelsiinit.

 

- En haluaisi olla se säästä valittaja, mutta ai että on vähän mukavampaa elää kun ulkona on aurinkoista ja vain muutama pakkasaste!

- Torstain latindance-tunti. En oo pitkään aikaan käyny lattarihenkisillä tanssitunneilla, mutta tästä tuli mun uusi suosikki! Sopivasti hikeä ja pyllynsheikkaamista (ja mun kohdalla myös vakiomäärä askeleissa sekoamista).

- Vaatekaapin väripilkut, niin kuin tämä Monkin alesta löytynyt paitamekko!

Aurinkoista lauantaita!

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Call me by your namea on kehuttu kyllä tosi paljon. Ehdottomasti must see. Ihanaa viikonloppua! <3

Siri H
Still Life

Se oli ihan mieletön, tykkäsin niiin paljon! Ihanaa viikonloppua myös sulle <3 !

Kommentoi