Viime aikoina...

Still Life

..oon ilahtunut muun muassa seuraavista asioista:

 

-  The Body Shopin joulukalenteri, jota en vaan voinut vastustaa. Kalenterin jokaisessa luukussa on siis The Body Shopin tuotteita: vartalorasvoja, suihkugeelejä, käsivoiteita yms. Onhan tuo kalenteri ulkoapäinkin superkaunis! Järki kylläkin sanoi, että en todellakaan tarvitsis enää yhtään kosmetiikkatuotetta kaapin täytteeksi, heh.

 - Kotipizzan vegelankkupitsa, jota pääsin vihdoin maistamaan. Koskenlaskijakastike ja rucola sopi yhteen tosi hyvin, ainoa miinus tuossa varmaan oli se, että mun pitsasta taisi unohtua kirsikkatomaatit, haha :D Tuo lankkupitsahan on melko iso, mutta tosi paljon keveämpi syödä kuin peruspitsat, joissa on yleensä tosi tuhti juustokerros ja tomaattikastike. Peukku Kotipizzalle, seuraavaksi testiin on varmaan pakko ottaa tuo Härkis-Burgerpizza..

 

- Lämpimät ja mukavat talvivaatteet. Vaikka nyt lumi vaihtuikin loskaan ja vesisateeseen, niin kylläpä vaan on kivempi tallustella talvi-ilmoissa kun on hyvät kengät alla, lämmin takki päällä ja kiva huivi piristämässä asua.

- She & Himin uusi joululevy! Tuttuja joululauluja tuttuun She & Him-tyyliin. Eli täydellinen levy joulun tunnelmointiin ja koti-iltojen taustamusaksi :)

Kuva täältä

 

 

 

 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.