VIIME VIIKKOJEN PARHAIMMAT

– Saimme viimeinkin valittua uuden kodin makuuhuoneeseen tapetit! Olen ihastellut ruotsalaisen Boråstapeterin tapetteja jo pidemmän aikaa, ja alunperin suunnitelimme makuuhuoneeseen jotain kivaa kukkakuvioista tapettia kyseiseltä merkiltä. Räväkät kukkakuosit tuntuivat kuitenkin vähän liian voimakkailta makuuhuoneeseen, ja lopulta päädyimme tilaamaan Poeme d’amour-tapetin haalean mintunvihreän värisenä. Kauniin harmoninen kuvio sopii hyvin nukkumatilaan eikä ole liian räiskyvä.

– Yllättäen puhjennut kuntosali-innostus! En oo oikein ikinä päässyt sinuiksi salitreenaamisen kanssa ja aina ajattelut ettei se ole mua varten. Viime viikolla kävin kuitenkin ensimmäistä kertaa about kuuteen vuoteen salilla tutustumassa, ja tykkäsin tosi paljon! Nyt olenkin viikon sisällä käynyt salilla kolme kertaa (se on mulle paljon se 😀 ) ja toivon niin että saisin tämän hyvän moodin pidettyä päällä, kun kerrankin on löytynyt mukavalta tuntuva liikuntamuoto!

– Tää tyttö, jonka uusimpia sanoja ovat kiitti (”tiitti”) ja kukkuu <3 Lydian tämän hetkisiä suosikkijuttuja ovat legot, eläimet ja kaikki käteen sopivat pienet palikat ja figuurit. Hän oli muuten pari viikkoa sitten toista kertaa kunnolla yökylässä, ja kaikki sujui tosi hienosti! Me vietettiin sillä aikaa kotona leffailtaa ja katsottiin korealainen leffa Parasite. Suosittelen, ihan huikean hyvä elokuva!

– Kodin kasvava viherkasvikokoelma, jonka uusia jäseniä ovat kultaköynnös, kilpipiilea ja aarnipeikonlehti. Me ollaan käyty remonttihommien vuoksi viime viikkoina melko tiheästi Bauhausissa jossa katoan aina viherkasviosastolle… Ennustan että kunhan päästään muuttamaan uuteen kotiin, viherkasvi-innostus tulee lähtemään käsistä!

Ihanaa viikkoa!

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

perhe lapset oma-elama sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *