VIIMEISET NELJÄ PÄIVÄÄ

Sunnuntaina.. me vietettiin rauhallinen kotipäivä, tehtiin pitsaa ja illalla köllähdettiin sohvalle katsomaan Netflixistä Breaking Bad-sarjan tarinaa jatkava El Camino-leffa (tykättiin!).

Maanantaina.. käytiin Lydian 5kk-neuvolassa. Ollaan oltu vähän huolissaan tytön painosta, mutta nyt puntari näytti onneksi reilusti yli kuutta kiloa! Neuvolan jälkeen otettiin Lydian kanssa päikkärit sängyssä vieretysten. Parasta <3

Tiistaina.. vietiin Lydia hoitoon ja suunnattiin Ouluun elokuviin! Päästiin siis viimeinkin käymään miehen kanssa kahdestaan elokuvissa katsomassa uusi Downton Abbey-leffa (joka oli just niin ihana kuin ajattelinkin). Leffan jälkeen käytiin pikaisesti ottamassa asukuvia ja Fafas’issa syömässä. Niin kivat leffadeitit!

Tänään.. ollaan aloitettu aamu joogassa, kokattu lounasta, pesty pyykkiä ja ehditty ottaa Lydian kanssa pikku päikkärit. Nyt ajattelin laittaa puhelimen äänettömälle ja koneen kiinni loppupäiväksi, keittää kupposen kahvia ja istahtaa sohvalle lukemaan neuvolasta saatuja Vauva-lehtiä.
Kivaa keskiviikkoa!

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

muoti paivan-tyyli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *