Vuosi pupujen kanssa

Still Life

 

Eilen tuli kuluneeksi tasan vuosi siitä kun meidän ihanat lemmikit muuttivat meille asumaan. On ollut ihan huippua seurata miten kahdesta alle 500 gramman painoisesta pikku pallerosta on kasvanut parikiloisia täysikasvuisia kaneja. Ja tietysti heistä on tullut meidän rakkaita lemmikkejä, joiden touhuiluja on ilo seurata päivittäin! Lisäksi on ollut hauska huomata miten erilaisia tyyppejä ja omanlaisiaan persoonia Mimmi ja Lilli ovat. Mimmi (musta pupu) on utelias touhottaja, jonka lempipuuhaa on tuhota pahvilaatikkoja, seurata meidän tekemisiä ja vetää rallia olohuoneen lattialla. Lilli taas on rento ja rauhallinen tyttö, joka rakastaa nukkumista ja syömistä ja on hulluna banaaniin.

He ovat meidän ensimmäisiä omia (ja yhteisiä) lemmikkejä, joten lemmikin omistaminen on opettanut tosi paljon vastuullisuutta, ja heidän tarpeistaan ja hyvinvoinnistaan huolehtiminen on aina etusijalla. Vaikka meillä onkin pupuille häkit, niin ollaan pidetty tosi tärkeänä sitä että puput saavat hengailla vapaana asunnossa monta tuntia päivässä (eli usein koko päivän).

Ennen kaikkea musta on ollut ihanaa huomata se, miten paljon iloa ja onnellisuutta puput ovat tuoneet meidän elämään. Huonostakin päivästä tulee paljon parempi, kun saa silitellä heidän pehmoisia turkkejaan tai kun toinen heistä hyppää sohvalle viereen istumaan. Välillä mua ihan huvittaa, miten innoissaan itse voi omista lemmikeistään olla, mutta eikös sen niin pidäkin mennä?! Toivottavasti meillä on vielä monta yhteistä vuotta edessä!

PS. Lillin ja Mimmin seikkailuja voi seurata Instagramissa, josta heidät löytää nimellä lilliandmimmibunnies!

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.