WEEKEND MOOD

Still Life

 

Mun viikonloppu alkoi jo eilen vapaapäivän merkeissä, ja vietinkin itse asiassa tosi mukavan päivän ihan vain itsekseni. Otin pyörän alle ja poljin Tuiran rannalle, kassissa kirja ja päällä uikkarit. Oli aivan ihanaa käydä joessa pulahtamassa, tuijotella maisemia ja lukea. Nykyisin tulee uitua luonnonvesissä ihan liian harvoin, mutta onneksi ensi viikolle on luvattu vilukissoillekin sopivia uintikelejä, hah!

 

Meillä kotona on viimeinkin pääsy eroon remontista, ja ollaan laitettu järjestystä ja sisustusta uusiksi. Tykkään niin paljon meidän uudesta lattiasta ja koko kodissa on ihan uudenlainen fiilis! Lisää kotikuvia on tulossa blogiin kunhan saadaan laitettua loputkin tavarat paikoilleen.

Tänään on luvassa kaveritreffejä x 2 ja ehkä piipahtamista torilla Street Food Fiestassa!

Ihanaa lauantaita! <3

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

-Helen- (Ei varmistettu) https://styleadore.net

Ihanaa lauantaita sinullekin :)
Onko tuo raitapaituli yöpaita vai ”kotimekko”? Vaikka vain vähän näkyy, näyttää mukavalta.

Siri H
Still Life

Kiitos! :) Raitapaita on itseasiassa kirpparilta löytynyt miesten isokokoinen kauluspaita, eli just hyvä rentoon kotihengailuun :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Aika hitsin hyvä kirjamaku sulla. <3

Siri H
Still Life

Haha, kiitti! Tämän vuoden aikana on kyllä tullut luettua ekstrapaljon hyviä kirjoja :) Ja noistakin esim. Illan tullen on vielä aloittamatta!

IinaS (Ei varmistettu) https://bangsiina.com

Oi miten ihanan näköinen tuo hylly, joka on täynnä kasveja! Voi kunpa mäkin voisin hankkia kodin täyteen kasveja, mutta kissat mussuttaisivat ne heti :D

Siri H
Still Life

Ymmärrän, meillä on vähän sama ongelma kanien kanssa :D Musta olis ihanaa laittaa kasveja lattian tasolle/jakkaroille mutta siitä ei tulis yhtään mitään :'D Joten parempi sijoittaa ne kasvit vähintäänkin ikkunalautojen korkeudelle tai vielä vähän ylemmäs!

smagardi
astu harhaan

Miulla on kanssa toi Tytöt just kesken, mielenkiintoinen kirja! :)

Siri H
Still Life

Tytöt oli kyllä mielenkiintoinen! Pitäis joskus lukea se uudelleen, luin ehkä ensimmäiset sata sivua kirjasta tosi pienissä pätkissä, ja tuntui että en jotenkin päässyt siihen kiinni kunnolla. Mutta loppujen lopuksi kuitenkin tykkäsin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.