Yksi aamu olohuoneessa (ja vähän sisustuspohdintaa)

Still Life

Viime aikoina olen kriiseillyt hieman meidän olohuoneen sisustuksen kanssa. Tai oikeastaan sisustuksen lisäksi ihan koko huoneen fiilis ja järjestys tuntuu tosi tunkkaiselta, ja kaipaisi kunnolla muutosta. Kun kävin läpi näitä yhtenä aamuna ottamiani kuvia, huomasin etten ollut edes halunnut kuvata huoneessa vallitsevaa kaaosta, vaan keskittynyt mielummin pienten kivojen yksityskohtien ikuistamiseen :D

Tällä hetkellä olohuoneen teemana on "vähän kaikkea". Oleskelutilan lisäksi se on yhden ihmisen opiskelu- ja työskentelypiste, sekä noiden kahden pupukaverin asuinhuone. Sen vuoksi olohuoneen suhteen on pitänyt tehdä sopuratkaisuja meidän viihtyvyyden ja pupuasukkien vaatimusten mukaisesti. Niin ja täytynyt tottua siihen, että pahvilaatikoita lojuu olkkarissa ympäriinsä, ja että heinänkorsia kulkeutuu sukanpohjissa ihan joka huoneeseen. Ensi viikolla olisikin tarkoitus tehdä koko kotiin kunnon kevätsiivous, ja löytää olohuoneeseen toimivampi järjestys sekä huonekalujen sijoittelun, että säilytysratkaisujen suhteen. Ja tietysti niin, että lemmikeille jää hyvin tilaa touhuilla. 

Vaikka tykkäänkin sisustuksessa paljon eri väreistä, erilaisten materiaalien yhdistelemisestä ja sellaisesta rennosta, eikä liian tarkkaan harkitusta tyylistä, olohuoneeseen kaipaisin kuitenkin freesimpää ja yhtenäisempää yleisilmettä. Ja sitä, että kaikille tavaroille olisi oikeat paikkansa. Ensi viikolla olisi suunnitelmissa myös käväistä Ikeassa, jonne yritän kovasti koota järkevää ostoslistaa, ettei tulisi tehtyä kovin paljon heräteostoksia (ainahan sitä voi yrittää..). Sitä ennen sisustusinspiraation etsiminen on kuitenkin hyvä aloittaa Pinterestin maailmaan uppoutumalla.

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.