Uusi alku

2345678543.jpg

Hejsan alla!

Tervetuloa lukemaan ajankohtaista lifestyle-blogiamme! Olemme todella innoissamme uudesta alusta. Emme ole koskaan bloganneet yhdessä, joten toivotaan, että egomme mahtuvat saman katon alle. Tavoitteenamme on käsitellä tuoreita trendejä, antaa sisustusvinkkejä, tyylikatsauksia ja pieniä kurkistuksia arkielämäämme.

Blogin taakse piiloutuu kolme opiskelijatyttöä:

Succé opiskelee dippainssiksi Tukholman Kungliga Institutetissa. Hän rakastaa sopivasti alaspäin viettäviä tontteja, ja hänen suuri haaveensa onkin perustaa oma pieni pesä tällaiseen loivaan rinteeseen. Hän on osittain ruotsalainen ja hyvin ylpeä sukujuuristaan. Lev livet!

Liberté on taideopiskelija, jolle omaperäisyys ja ekologisuus ovat avainsanoja. Taidenäyttelyt, hyvä punaviini ja itsetehty mascarpone-pasta ovat elämän pieniä helmiä, jotka saavat arjen puhkeamaan kukkaan. Suosikkitaiteiljoihin lukeutuvat Claude Monet, Geir Rönning ja Edgar Degas. Comme ci, comme ça!

Essence opiskelee runoutta ja uppoutuu mielellään klassikkokirjallisuuteen. Suosikkeihin kuuluvat W.B. Yeats,  John Keats ja Clas Ohlson. Tuoreet leikkokukat maljakossa, itse jauhettu luksuskahvi sekä silkkipaidan tuntu iholla ovat elämän essentiaaleja. Live, Love, Laugh!

Odotamme innolla kohtaavamme uudet lukijamme! Jättäkää rohkeasti kommentteja ja postausehdotuksia, me kuuntelemme!

Vi ses!

Kommentit (3)
 1. Kiitos seuraamisesta! Hope you enjoy.

  Essence

 2. hei,
  toivepostaus: mascarpone-pastan ohje!

  hyvää bloggailun alkua, vaikuttaa hyvältä!

  1. Hei! Kiitos kovasti kommentistasi, toivomme että viihdyt. Toiveesi on kuultu ja pastan ohje on luvassa tulevaisuudessa! 😉

   Essence

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *