Sinkku, laita vihreä pipo päähän!

green-2973320_1920.jpg

Paljon puhutaan siitä, että kumppania etsivien pitäisi kulkea joka paikassa silmät avoinna ja katsella ”sillä silmällä” ihmisiä. Mutta kuinka suurella todennäköisyydellä vastaan tuleva lenkkeilijä tai kadulla töihin kiiruhtava tyyppi on jo varattu? Minä en ainakaan kehtaa silmää vinkkailla kelle tahansa vastaantulijalle. Mistä siis tietää, onko kiinnostava henkilö sinkku vai varattu? On olemassa sinkkurannekkeita (toimii ehkä sisätiloissa, mutta Suomessa talvella ei rannekkeet paljoa näy) ja joissain kaupoissa on sinkkukoreja (toimii vain siellä kaupassa), mutta entä ulkona?

Norjassa on keksitty ratkaisu sinkkuja vaivaavaan ”ongelmaan”. Ystäväni vinkkasi lehtijutusta, jossa kerrottiin naapurimaassa lanseeratusta pipojen värikoodeista. Paikallinen matkailuyritys keksi idean, kuinka tunturissa hiihtävät sinkut voisivat löytää toisensa. Talvipakkasella on jokaisella pipo päässä, joten se on luonnollinen valinta sinkuntunnistukseen. Vihreä pipo on tästä lähin sinkkupipo! Varatut sen sijaan käyttävät punaista pipoa.

Täten lanseeraan myös Suomeen sinkkupipoidean. Tänä talvena jokaisen sinkun kannattaa siis tähyillä lenkillä, hiihtoladulla, pulkkamäessä tai lasketteluirinteessä vihreitä pipoja! Laitetaan sana liikkeelle ja kerrotaan ideasta sinkkukaverille. Ehkä myös vihreän pipon omistavalle varatulle kannattaa mainita, että on aika hankkia uusi pipo. Tinder on niin last season. Badoo ilmoittelee sinkuille ”törmäyksistä”, mutta ilmoitukset tulevat aina tuntia myöhemmin, kun olet kohdannut toisen palvelua käyttävän sinkun. Vihreän pipon sen sijaan huomaa välittömästi! Sitten tarvitaan enää rohkeutta lähestyä vihreän pipon omistajaa.

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *