Kalenterin ja bullet journalin rakkauslapsi


Olen aina katsonut suuresti ihaillen ihmisiä ketkä rakentavat tyhjistä vihkosista upeita bullet journaleita. Pari kertaa olen itsekin aloittanut mutta sitten se jotenkin aina tyssää - vaikka olisi ihana rakennella vihko täyteen listoja sekä kauniita piirustuksia kalenterisivujen ja -merkintöjen oheen, ei se jotenkin toimi itselläni.

Etsin jo viime vuonna sopivaa väliratkaisua. Joku perinteisestä kalenterista poikkeava, graafisesti silmiä miellyttävä kirjanen jossa olisi vähän sopivasti molempia. Nyt kun heinäkuun lopulla havahduin siihen että vanha kaleneri loppuu heinäkuulle, oli aika aloittaa taas etsinnät uudelleen. Ja tadaa - ratkaisu löytyi kun löytyikin! 

Löysin Korson Aseman puodin sivuille josta löytyikin kiva (mutta pieni) valikoima Webster's Pagesin plannereita. Mikä myös sykähdytti positiivisesti, oli Webstersin paketti ensin pakattu siististi silkkipaperiin, siitä tulee aina ihanan ylellinen olo pakettia avatessa! Webster's Pagesin pakkaus niinikään oli myös suloinen lehtisineen.

Malleja ja kokoja oli monia, itse päädyin Personal-malliin. Kun kannet ja itse lehtiset ovat irrallaan, voin joka vuosi ostaa vain uudet välilehdet! Kannet tuntuvatkin siltä että kestävät pitkään, tekonahka tuntuu laadukkaalle ja kannet ovat vahvat. Omien kansieni mukana tuli päiväämättömät kalenterisivut, mutta näitä myydään myös erikseen, kansia ja sivuja. 

Kalenterisivujen lisäksi tuli ihana nippu erilaisia listoja haaveita, tehtäviä sekä jopa ruokasuunnittelua varten! ja ovathan nämä ihan superkauniita, välillä mietin että kehtaako näihin kirjoittaakaan. "Right now" plakaattia siirtelee helposti sivulta toiselle ja näin ei joka kerta tarvitse arpoa missä mennään, sivuja nimittäin kertyy aika paljon. Silti välilehtien ansiosta kalenteri on selkeä. Itse vaihdoin vielä kuukausien järjestystä alkamaan elokuusta eteenpäin ja jatkumaan aina heinäkuuhun saakka, sekä järjestelin viikkonäkymä-sivut kuukausinäkymän väleihin. Kalenterisivuthan ovat päiväämättömät joten jotta viikkonäkymässä pysyy helposti mukana, kannattaa päivämäärät kirjoitella itse. Mutta tästähän sitä saa sitä sopivaa bullet journal-fiilistä :D

Kansissa on kivasti taskuja jonne saa mahtumaan tarvittaessa jotain pientä. Itselleni ainakin se on iso plussa - yllättävän usein tarvitsee kantaa mukanaan jotain nippeliä tai lappusta. Joskin taskut ovat aika jähmeät joten voimakeinoja tarvitaan, tiedä sitten auttaako tähänkin sitten käyttö ja aika. 

Musta tuntuu että mä olen ainakin nyt löytänyt ratkaisun ongelmiin. Helposti kuljetettavan kalenterin joka on muokattavissa oman näköiseksi eikä vaadi viilailua ja työtä. 

Mites, oletko sä kalenteri- vai bullet journal-ihmisiä? 

 

Kommentit

NelliL (Ei varmistettu) http://villananna.blogspot.fi/

Näyttää tosi kivalle. Itse hankin todella harvoin enää noita vaihdettavia kun on käynyt muutaman kerran niin, ettei niihin saa enää mistään sivuja :/

Voi ei! mä niin toivon että näihin jatketaan sivujen valmistusta hamaan tappiin saakka :D nää on niin ihanat <3

Katta /Arki(paska)ruokaa (Ei varmistettu) Https://arkipaskaruokaa.blogspot.com

Paperikalenterin avulla hahmotetaan kodin, työn ja harrastusten aikataulut. Töissä sitten lisäksi sähköpostin kalenteri. Siinä sitten synkkaan niitä. -Katta /Arki(paska)ruokaa

Tää on ihan hyvä linja! 

Meillä on perheelle yhteinen, Tigeristä ostettu vihko josta saa jokaiselle viikolle oman aikataululistan ja siihen sitten merkataan yhteiset jutut, ja sitten mulla on tää omani. Mies tykkää myös sähköisestä kalenterista mutta itelläni ei toimi sit yhtään .. :D

Lumikumpu (Ei varmistettu) Http://stoori.fi/lumikumpu

Vaikuttaisi olevan juuri sellainen ”kalenteri”, jota olen etsinyt. Ihania kuvia sulla! ️

Hei loistava juttu jos säkin löydät tästä ratkaisun! ja kiitos <3

Rakkaudella Henna

Tarviin tän!!

Ei voi kun vaan suositella vaikka sä kyllä superihanaa bujoa ylläpidätkin! 

Rosa V (Ei varmistettu) http://www.rosacamilla.fi

Apua, ihana kalenteri!! Mä oon todellakin "valmiiden" kalentereiden kannalla, sillä mä oon niin kärsimätön, ja repisin koko bullet journalin viikon sisällä takkapuiksi.... :-D Kiitos tästä, pakko laittaa tämä suloisuus korvan taa!

Kommentoi