Kalenterin ja bullet journalin rakkauslapsi

P1010118 (1).jpg
P1010105 (1).jpg

P1010106 (1).jpg

Olen aina katsonut suuresti ihaillen ihmisiä ketkä rakentavat tyhjistä vihkosista upeita bullet journaleita. Pari kertaa olen itsekin aloittanut mutta sitten se jotenkin aina tyssää – vaikka olisi ihana rakennella vihko täyteen listoja sekä kauniita piirustuksia kalenterisivujen ja -merkintöjen oheen, ei se jotenkin toimi itselläni.

Etsin jo viime vuonna sopivaa väliratkaisua. Joku perinteisestä kalenterista poikkeava, graafisesti silmiä miellyttävä kirjanen jossa olisi vähän sopivasti molempia. Nyt kun heinäkuun lopulla havahduin siihen että vanha kaleneri loppuu heinäkuulle, oli aika aloittaa taas etsinnät uudelleen. Ja tadaa – ratkaisu löytyi kun löytyikin! 

Löysin Korson Aseman puodin sivuille josta löytyikin kiva (mutta pieni) valikoima Webster’s Pagesin plannereita. Mikä myös sykähdytti positiivisesti, oli Webstersin paketti ensin pakattu siististi silkkipaperiin, siitä tulee aina ihanan ylellinen olo pakettia avatessa! Webster’s Pagesin pakkaus niinikään oli myös suloinen lehtisineen.

Malleja ja kokoja oli monia, itse päädyin Personal-malliin. Kun kannet ja itse lehtiset ovat irrallaan, voin joka vuosi ostaa vain uudet välilehdet! Kannet tuntuvatkin siltä että kestävät pitkään, tekonahka tuntuu laadukkaalle ja kannet ovat vahvat. Omien kansieni mukana tuli päiväämättömät kalenterisivut, mutta näitä myydään myös erikseen, kansia ja sivuja. 

P1010113 (1).jpg

P1010114 (1).jpg

Kalenterisivujen lisäksi tuli ihana nippu erilaisia listoja haaveita, tehtäviä sekä jopa ruokasuunnittelua varten! ja ovathan nämä ihan superkauniita, välillä mietin että kehtaako näihin kirjoittaakaan. ”Right now” plakaattia siirtelee helposti sivulta toiselle ja näin ei joka kerta tarvitse arpoa missä mennään, sivuja nimittäin kertyy aika paljon. Silti välilehtien ansiosta kalenteri on selkeä. Itse vaihdoin vielä kuukausien järjestystä alkamaan elokuusta eteenpäin ja jatkumaan aina heinäkuuhun saakka, sekä järjestelin viikkonäkymä-sivut kuukausinäkymän väleihin. Kalenterisivuthan ovat päiväämättömät joten jotta viikkonäkymässä pysyy helposti mukana, kannattaa päivämäärät kirjoitella itse. Mutta tästähän sitä saa sitä sopivaa bullet journal-fiilistä 😀

P1010110 (1).jpg

P1010112 (1).jpg

Kansissa on kivasti taskuja jonne saa mahtumaan tarvittaessa jotain pientä. Itselleni ainakin se on iso plussa – yllättävän usein tarvitsee kantaa mukanaan jotain nippeliä tai lappusta. Joskin taskut ovat aika jähmeät joten voimakeinoja tarvitaan, tiedä sitten auttaako tähänkin sitten käyttö ja aika. 

Musta tuntuu että mä olen ainakin nyt löytänyt ratkaisun ongelmiin. Helposti kuljetettavan kalenterin joka on muokattavissa oman näköiseksi eikä vaadi viilailua ja työtä. 

Mites, oletko sä kalenteri- vai bullet journal-ihmisiä? 

 

kulttuuri suosittelen tyo opiskelu
Kommentit (9)
  1. Apua, ihana kalenteri!! Mä oon todellakin ”valmiiden” kalentereiden kannalla, sillä mä oon niin kärsimätön, ja repisin koko bullet journalin viikon sisällä takkapuiksi…. 😀 Kiitos tästä, pakko laittaa tämä suloisuus korvan taa!

    1. Ei voi kun vaan suositella vaikka sä kyllä superihanaa bujoa ylläpidätkin! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *