Sukat hukassa KAL päivä 4 – 2. adventti

Oikein ihanaa 2. adventtisunnuntaita!

Ollaan saatu pipomme jo tässä vaiheessa oikein hyvälle mallille. Oikeastaan niin hyvälle mallille, että nyt täytyy vähän jo kavennella silmukoita. Lue siis ohjeet nyt tarkkaan, kavennuksista varoitetaan oheisella rivillä mutta tarkemmat ohjeet (niin hyvät kuin minulta voi saada heh) alempana.

Aloitetaan!

Nimetön1.png

1. kavennuskierros: neulo rivin ensimmäiset silmukat oikein yhteen, jatka neuloen 38 silmukkaa, neulo ylivetokavennus, 1 s, kaksi oikein yhteen, 1 s, kaksi oikein yhteen. Jatka normaalisti neuloen kunnes jäljellä on viisi silmukkaa. Tee ylivetokavennus, 1 s ja ylivetokavennus.

Jatka seuraavat kavennuskierrokset samalla tavalla, samoille kohdin.  kavennuskohta kannattaa esimerkiksi merkitä jotenkin, langanpätkällä tai silmukkamerkillä niin kohtaa ei unohda ja kavennuksia on kiva jatkaa.

Tuntuuko siltä, että piposta tulee liian pieni jos jo nyt alkaa kaventamaan? osa teistä taitaakin tehdä pienemmällä langalla joten jos sinusta tuntuu että kavennusten aika ei ole vielä, tee väliin vaikka raitakuviota vähän matkaa. Tai mitä ikinä mielesi tekeekään! itselläni oli pipolla pituutta noin 24 cm ennen kavennuksia.

Palluroita tuli siis tällä kertaa. Ensi kerralla on taas ajankohtaisen kasvillisuuden vuoro 😉 sainkin neulottua pipon jo lähestulkoon valmiiksi, nyt täytyykin vähän jo ruveta piilotteluhommiin pipoa kuvatessa niin jatko pysyy yllätyksenä!

Käy bongailemassa taas blogin IG:stä, @minnahukassa, miltä minun hattuni näyttää tällä hetkellä! ja muistakaa jakaa tonttulakkejanne tagilla #sukathukassakal !

Vielä ehtii tonttulakin tekoon mukaan:

Aloitusohjeet täällä
PÄIVÄ 1 TÄÄLLÄ
PÄIVÄ 2 Täällä
PÄivä 3 täällä

Tämä ajankohta ei ole este eikä mikään aloittaa pipon neulomista, projektiin ehtii hyvin mukaan vaikka vielä nyt koska seuraavan kerran jatketaan keskiviikkona. Sitten ei olekaan enää montaa päivää jäljellä. Lakkihan on jo aatonaattona valmis joulun rientoihin!

Mitä teidän toiseen adventtiin kuuluu?

Kommentit (2)
 1. Tuleekos tänään keskiviikkona ohjeen pätkää?

  1. Hei!

   Pahoittelut että ohjetta on joutunut odottamaan mutta nyt se löytyy blogista:
   https://www.lily.fi/blogit/sukat-hukassa/sukat-hukassa-kal-paiva-5-keskiviikko-kuusikossa

   Ihana päivää <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *