8 ASIAA, JOSTA OLEN KIITOLLINEN – EILEN, TÄNÄÄN JA HUOMENNA

thanksgiving-hamptons-montauk-sundayblondie-1.JPG

Amerikassa vietettiin eilen kiitospäivää, jolloin ihmiset kokoontuvat yhteen nauttimaan juhla-aterian ja muistelemaan asioita, joista he ovat kiitollisia.

Moni on kirjoittanut blogissaan ja some-kanavissaan asioista, joista on kiitollinen. Nämä kirjoitukset saivat minutkin pohtimaan asioita, joista tunnen kiitollisuutta – eilen, tänään ja huomenna.

Kiitollinenhan ei tarvitse olla vain kiitospäivänä – kiitollinen voi olla jokaisena päivänä. Siksi haluankin osoittaa kiitollisuuttani näistä asioista tänä marraskuisena perjantaina:

thanksgiving-hamptons-montauk-sundayblondie-4.JPG

thanksgiving-hamptons-montauk-sundayblondie-5.JPG

Kiitos siitä, että olen terve. Että voin juosta, tanssia, hyppiä ja pomppia. Joogata ja käydä kuntosalilla. Että kehossani ei ole jatkuvia kiputiloja, eikä minulla ole vakavaa sairautta. Että voin pitää huolta terveydestäni liikkumalla.

Kiitos siitä, että olen löytänyt vierelleni ihmisen, jonka kanssa on ihanaa kulkea tätä elämää eteenpäin, jakaa yhdessä niin tasainen arki kuin juhlahetket. Joka ymmärtää, vaikka en aina asioita ääneen sanoisikaan. Joka ottaa syleilyynsä aina, kun kaipaan lämmintä halausta. Jonka kanssa on aina hauskaa, ja jolle voin jakaa niin iloni kuin murheeni.

Kiitos siitä, että ympärilläni on ihana perhe, ja että puolisoni tapaamisen myötä perheeni on kasvanut entisestään ja olen saanut ympärilleni lisää rakkaita ihmisiä, jotka tuovat iloa elämääni. Kiitos siitä, että myös he ovat saaneet olla terveitä.

Kiitos ystävistä, jotka ovat itselleni yhtä rakkaita ja läheisiä kuin perheeni. Kiitos, että kiireistämme huolimatta saamme säännöllisesti kokoontua yhteen parantamaan maailmaa, tapasimme toisemme sitten Helsingissä tai missä tahansa päin maailmaa.

Kiitos työpaikasta, jossa saan toteuttaa itseäni, ohjata itse työskentelyäni ja oppia jatkuvasti uutta inspiroivassa ympäristössä. Kiitos työkavereista, jotka saavat minut nauramaan joka päivä, joiden kanssa on mahtavaa työskennellä, mutta myös puhua mistä tahansa maan ja taivaan väliltä.

Kiitos, että olen saanut matkustaa tänä vuonna moneen upeaan kaupunkiin. Tallinna, New York, Tokio, Tukholma, Milano, Nizza ja monet muut Etelä-Ranskan kaupungit… Jokaisella matkalla olen nähnyt ja oppinut uutta, inspiroitunut ja ennen kaikkea nauttinut elämästä.

Kiitos, että minulla rahaa siten, että voin harrastaa, matkustella ja käydä toisinaan ulkona syömässä. Materia ei tuo onnellisuutta, mutta olen iloinen siitä, että rahan avulla voin kokea erilaisia asioita.

Kiitos myös näistä turhanpäiväisemmistä asioista, jotka kuitenkin piristävät merkittävästi arkea: Makers Kahvilan pipariraakakakusta, uusista Samsoe&Samsoen vaaleanpunaisista tennareista, glittersukista ja hot joogasta.

thanksgiving-hamptons-montauk-sundayblondie-2.JPG

thanksgiving-hamptons-montauk-sundayblondie-6.JPG

Kiitos ystävälleni Jennalle näistä upeista kuvista, jotka otimme, kun vierailin hänen luonaan Hamptonsissa helmikuussa. 

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit (4)
  1. Niin tärkeitä asioita. :* Ja nää kuvat on tosi hienot ja sopii postaukseen tosi hyvin!

    1. On kyllä niin paljon asioita, joista saan olla kiitollinen. Ja kiitos ihana, nämä kuvat ovat kyllä ihan mun suosikkeja! 

  2. Ah ihania juttuja! Ihan herkistyin lukiessa. Ihanaa viikonloppua <3

    1. Voi kiitos ihana Mari! ♡ Rentouttavaa viikonloppua myös sinne suuntaan 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *