8 x NETFLIX-SARJASUOSIKKI

familon-sundayblondie-joulu-netflix-suosikit.jpg

Kuten olette ehkä huomanneet, olen pitänyt blogista ja oikeastaan kaikista somekanavista hieman taukoa.

Somettamisen sijaan olen keskittynyt lomailuun: viettänyt joulua perheen kesken, keskittynyt vuoden viimeisiin töihin, käynyt salilla, lukenut kirjaa ja katsonut The CrowniaOlen myös suunnitellut tulevaa vuotta: töitä, blogijuttuja, matkoja. Pää kuhisee jo ideoista, jotka haluaisin päästä toteuttamaan. 

Loppuvuosi kuluu tehden hieman töitä ja enimmäkseen rentoutuen. Se on hyvä asia, sillä uuden vuoden aloittaminen tuntuu entistäkin hauskemmalta rennon loman jälkeen.

Ja mikäpä olisi parempi tapa rentoutua kuin vetää kunnon sarjamaraton!

Keräsin inspiraatioksi omia Netflix-sarjasuosikkejani. Mieluusti kuulisin myös sinun suosikeistasi!

sundayblondie-netflix-suosikit-tvsarjat-thecrown.jpeg

THE CROWN

Parasta just nyt, koska sarjan toisen tuotantokauden jaksot julkaistiin Netflixissä joulukuun alussa. Miltä näyttää elämä Englannin kuninkaallisessa hovissa? Kuningatar Elisabeth II:n elämään pureutuva sarja tarjoaa sopivassa suhteessa faktaa, fiktiota ja dramatiikkaa.

 

sundayblondie-netflix-suosikit-tvsarjat-orangeisthenewblack.jpeg

ORANGE IS THE NEW BLACK

Hauska, surullinen, ajatuksia herättävä. Hyvän kasvatuksen saanut Piper kohtaa Litchfieldin vankilassa naisia kaikista sosiaaliluokista ja taustoista. Minkälaista on elämä naisvankilassa? OITNB avaa näkökulman vankilaan humoristisella tavalla.

 

sundayblondie-netflix-suosikit-tvsarjat-madmen.jpeg

MAD MEN

Klassikko, joka ei menetä hohtoaan koskaan. Ylistys 60-luvulle: Madison Avenuen pukumiesten (ja naisten) elämään pureutuva sarja hivelee silmää upeilla puvustuksillaan, lavastuksillaan ja roolisuorituksillaan. 

 

sundayblondie-netflix-suosikit-tvsarjat-prisonbreak.jpeg

PRISON BREAK

Lisää vankilaskeneä! Jos koit OITNB:n liian lällykäksi, Prison Break voi olla enemmän sinun makuusi. Ensimmäiset kaksi tuotantokautta ovat kultaa, sitten sarja alkaa toistaa itseään. Kutkuttavan jännittävä sarja, joka pitää otteessaan ja tarjoaa myös yllättäviä juonenkäänteitä. Pääsevätkö veljekset Michael Scofield ja Lincoln Burrows pakenemaan vankilasta?

 

sundayblondie-netflix-suosikit-tvsarjat-mrselfridge.jpeg

MR SELFRIDGE

Menestynyt brittisarja kertoo amerikkalaisesta Harry Gordon Selfridgestä, joka perusti ikonisen Selfridges-tavaratalon Lontooseen vuonna 1909. Kun olet katsonut Dowtown Abbeyn ja The Crownin jaksot loppuun, voit tuudittautua ylelliseen brittitunnelmaan vielä Mr Selfridgen kanssa. Tässäkin sarjassa tuodaan esille niin rikkaiden kuin vähäosaisten elämän kiemurat, niin ilot kuin surut.

 

sundayblondie-netflix-suosikit-tvsarjat-houseofcards.jpeg

HOUSE OF CARDS

Kaipaatko painavampaa katseltavaa? Häikäilemätön kongressiedustaja Frank Underwood ei anna minkään estää urakehitystään poliittisessa draamasarjassa. Sarja avaa pelottavankin näkökulman siihen, miten väärin poliittista valtaa voidaan käyttää.

 

sundayblondie-netflix-suosikit-tvsarjat-narcos.jpeg

NARCOS

Fiktiivinen sarja, jossa seurataan huumeparoni Pablo Escobarin elämäs, Medellínin kartellisa ja Yhdysvaltain huumepoliisi DEA:n agentteja. Narcos pohjautuu tosielämän kertomukseen huumekartellien levittäytymisestä ja kasvusta maailmanlaajuiseen toimintaan.

 

sundayblondie-netflix-suosikit-tvsarjat-gossipgirl.jpeg

GOSSIP GIRL

Sinulle, joka rakastat New Yorkia, hölmöjä juonitteluja ja rakkaustarinoita. New Yorkin rikkaiden teinien elämästä kertova Gossip Girl on oman aikansa klassikko, joka viihdyttää aikuisiälläkin. Hupaisaa ja ihanaa: simpukkapuhelimet, Blairen vaateleikit, ihana New York eri vuodenaikoina.  

 

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

 

Kommentit (4)
  1. Pitää varmaan ruveta katsomaan tuota The Crownia. Oon itse löytänyt nyt hyvän uuden sarjan, sen nimi on You’re the Worst.

    1. The Crown on musta aivan mahtava! Katsoin juuri toisen tuotantokauden viimeisen jakson ja harmittelen, että nyt pitää taas odottaa ikuisuus uutta tuotantokautta. Historian, upeiden puitteiden ja roolisuoritusten sekä draaman yhdistelmä luovat koukuttavan kokonaisuuden!

      Tuosta You’re the Worst -sarjasta en ole koskaan kuullutkaan. Luin siitä, ja aihe sekä juonikuvio kuulostivat mukavan erilaisilta moniin muihin sarjoihin verrattuna!

  2. House of Cards on ehdoton lempparini! Suosittelen myös Black Orphan-sarjaa!

    1. House of Cards on kyllä kutkuttavan jännittävä – etenkin ensimmäinen tuotantokausi. Luin hieman tuosta Black Orphanista, se kuulosti samaan aikaan karmivalta ja kiinnostavalta! :–)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *