ANANAS-PINAATTI-APPELSIINIMEHU

ananaspinaattiappelsiinituoremehu_wilfa_sundayblondie_1.JPG

*Yhteistyössä Verkkokauppa.com:in kanssa

Jos aurinkoa ei löydy taivaalta, kannattaa sitä nauttia lasista.

Monet hedelmät ovat nyt erityisen mehukkaita. Syksyisin syön kilokaupalla esimerkiksi satsumia, joiden kirpeys ja raikkaus tarjoavat kaivatun piristysruiskeen arkeen.

Tässä mehussa ei ole satsumaa (kenties seuraavassa?), vaan runsaasti ananasta. Ananas sisältää muun muassa A- ja C-vitamiinia sekä kalsiumia, kaliumia, rautaa, folaattia ja magnesiumia. Ananas ja pinaatti edistävät molemmat ruoansulatusta, ja tuoreen pinaatin väitetään helpottavan kuivaa sekä kutiavaa ihoa. Hyvä mehu tähän vuodenaikaan, kun sisätilojen lämmitys lisääntyy ja iho kuivuu!

Ananas-pinaatti-appelsiinimehu (4 dl)

–  kokonainen ananas
– kaksi isoa kourallista pinaattia
– 2 appelsiinia
– pala inkivääriä

Kirpeän mehun kanssa nautin pehmeän mustikkasmoothiebowlin, joka sisälsi yksinkertaisesti mustikkaa, banaania ja soijajogurttia. Helppoa, hyvää ja nopeaa.

Yleensä nautin tuoremehuista vain viikonloppuisin, sillä arkisin aamutoimiin on varattu vain puoli tuntia aikaa. Teen aamusmoothienikin aina valmiiksi jääkaappiin edeltävänä iltana.

Kaveri kertoi kuitenkin hyvän vinkin arkimehujen tekoon: pilko ainekset jo valmiiksi illalla, jolloin mehun teko onnistuu arkiaamunakin kohtuullisessa ajassa. Itse mehua ei kannata tehdä jääkaappiin valmiiksi, sillä se on parhaimpana tuoreimmillaan. Mutta ainesosien etukäteen pilkkomista aion ehdottomasti kokeilla!

ananaspinaattiappelsiinituoremehu_wilfa_sundayblondie_4.JPGananaspinaattiappelsiinituoremehu_wilfa_sundayblondie_2.JPGananaspinaattiappelsiinituoremehu_wilfa_sundayblondie_5.JPG

aiemmat tuoremehureseptit:

punajuuri-porkkana-granaattiomenamehu

lehtikaali-selleri-omenamehu

appelsiini-porkkana-mango-inkiväärimehu

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *