LEHTIKAALI-SELLERI-OMENAMEHU

Sunday Blondie

*Yhteistyössä Verkkokauppa.com:in kanssa

Mihin tämä kuukausi on kadonnut?

Tuntuu, että siltä istumalta kun kalenterin sivua käännettiin syyskuulle, viikkoni ovat olleet täynnä menoja niin töissä kuin vapaa-ajalla. Koska lauantaikin kului Habitaressa työskennellen, tuntui vapaa sunnuntai erityisen ihanalta pitkän viikon jälkeen. Kävimme teellä Löylyssä ja istuimme ulkoterassilla, niin lämpimältä auringonsäteet tuntuivat. Aurinkoiset, aavistuksen kirpeät syyskuun päivät ovat kyllä yksi parhaista asioista, mitä tiedän.

Menoista huolimatta olen pyhittänyt sunnuntait hitaalle aamiaiselle. Wilfan Juicemaster -tuoremehuprässin saatuani olen pitänyt huolen siitä, että teen tuorepuristettua mehua joka viikonloppu.

Tämä vihermehu on yksi ehdottomista suosikeistani: se sisältää vitamiinipitoista lehtikaalia ja selleriä, joka toimii myös erinomaisena kehon puhdistajana. Omena ja limetti tuovat mehuun makeutta – itse kun olen sitä mieltä, että viherjuoman tulee myös maistua hyvältä.

Lehtikaali-selleri-omenamehu (4 dl)

– kaksi isoa lehtikaalin lehteä
– 3 sellerinvartta
– 4 omenaa
– 1 limetti
– pala inkivääriä

Vihermehun kanssa söin tuorepuuroa, jonka resepti on maailman yksinkertaisin. Olen tällä hetkellä aika koukussa maapähkinävoihin, ja tuntuu, että voisin lisätä sitä mihin tahansa. Parhaimmalta se maistuu kuitenkin viikonloppuisin juuri tuorepuuron päälle levitettynä. 

Innostuitko mehustamisesta? Kurkkaa myös edellinen mehureseptini!

appelsiini-porkkana-mango-inkiväärimehu

 

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentoi