ASUNTOMESSUJEN SUOSIKIT

mikkelin_asuntomessut_kohde6_kannustalo_harmajasaimaa_sundayblondie_1.jpg

Mieltäni vaivaa tällä hetkellä asunto- ja sisustuskuume, jota kävin pahentamassa viime viikolla Mikkelin asuntomessuilla työmatkan merkeissä.

Asuntomessut ovat täydellinen kohde sisustusinspiraation etsimiseen: on täysin eri asia nähdä koteja ja sisustusratkaisuja luonnossa kuin kuvissa lehtien sivuilla. Omasta mielestäni myös ympäristöllä on suuri merkitys kodin viihtyisyyden kannalta.

Mikkelin asuntomessualue oli jo itsessään upea. Taloja ympäröi harvennettu mäntymetsä, useille pihoille oli levitetty nurmen sijasta trendikästä kunttaa ja onnekkaimpien takapihalta avautui näkymä sinisenä hohtavalle Saimaalle. Vaikka rakastan kaupunkiasuntoja, täytyy myöntää, että tällaisissa luontomaisemissa mieli todella lepää. En pahisi pahakseni, vaikka minunkin takapihaltani avautuisi näkymä tyynelle järvelle.

Luonnollisuus näkyy nyt myös vahvasti sisustuksessa. Puu, pellava ja kivi tulivat esille useissa kohteissa. Värimaailma on täynnä kontrasteja: toisaalta sisustuksessa näkyvät intensiivisen syvät sävyt (yönsininen, tumma harmaa, musta), toisaalta sitä hallitsevat vaaleat sävyt (hiekka, puuteri, luonnonvalkoinen).

Emme ehtineet kiertää kaikkia kohteita, mutta joukosta nousi esiin muutama suosikki. Susanna Vennon sisustama Harmaja Saimaa hipoi täydellisyyttä, Honka Inkissä ihastuin upeisiin huonekaluihin ja kylpyhuoneeseen, Villa Sukassa ihastuttivat kaunis terassi ja suloinen kasvihuone.

Kohde 6, Kannustalon Harmaja Saimaa

mikkelin_asuntomessut_kohde6_kannustalo_harmajasaimaa_sundayblondie_4.jpgmikkelin_asuntomessut_kohde6_kannustalo_harmajasaimaa_sundayblondie_3.jpgmikkelin_asuntomessut_kohde6_kannustalo_harmajasaimaa_sundayblondie_2.jpg

Kohde 10, Honka Ink

mikkelin_asuntomessut_kohde10_honkaink_sundayblondie_2.jpgmikkelin_asuntomessut_kohde10_honkaink_sundayblondie_3.jpgmikkelin_asuntomessut_kohde10_honkaink_sundayblondie_4.jpgmikkelin_asuntomessut_kohde10_honkaink_sundayblondie_1.jpg

Kohde 9, Villa Sukka

mikkelin_asuntomessut_kohde9_villasukka_sundayblondie_1.jpgmikkelin_asuntomessut_kohde9_villasukka_sundayblondie_2.jpgmikkelin_asuntomessut_kohde9_villasukka_sundayblondie_4.jpgmikkelin_asuntomessut_kohde9_villasukka_sundayblondie_3.jpg

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit (2)
  1. Wau mitä asuntoja! Varmasti inspiroivaa kierrellä noinkin upeissa maisemissa 🙂

    1. No älä, ei tällaisissa lukaaleissa pääse ihan joka päivä pistäytymään! :–) Asuinalue vaikutti ihanan rauhalliselta, luonto oli lähellä. Ja silti keskustaan oli autolla vain muutaman minuutin matka!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *