CRAZY SATISFYING OVERNIGHT OATS

Sunday Blondie

Viime viikot ovat olleet syystä tai toisesta ihmeen kiireisiä.

Aloitin kuukausi sitten uudessa työssä, johon sukeltaminen on vienyt minut täysin mukanaan. Arkisin olen keskittynyt työntekoon ja kuntoilemiseen, viikonloppuisin rentoutumiseen ilman sosiaalista mediaa. Hyppäys toimittajasta pr- ja viestintävastaavaksi on ollut juuri sitä, mitä toivoinkin: uusi työni on ihanan monipuolinen, työtehtäväni hauskoja ja toisinaan haastaviakin. Vaikka olen hyödyntänyt useita osaamiani taitoja, olen samaan aikaan oppinut valtavasti uutta muutaman viikon aikana. 

Kun aivoni ovat raksuttaneet työasioita monesti vielä vapaa-ajallakin, olen keskittynyt pieniin asioihin. Kuten muutama viikko sitten kerroin, olen hurahtanut tuorepuuroihin – ja kun minä hurahdan johonkin, ei sitten muusta enää puhutakaan. Niinpä viikonloppuaamuni ovat koostuneet lähinnä erilaisten tuorepuuroreseptien testailusta. (Rakastan kyllä edelleen smoothiekulhoja, joten don't worry, ne eivät ole katoamassa minnekään!)

Toisinaan – itse asiassa aika monesti – helppo on hyvää. Sain viime viikolla Sugar Helsingiltä testiin Urtekramin uutta chia & cocoa -puurosekoitusta, joka on jokaisen tuorepuuroloverin unelma. Valmis sekoitus sisältää kaurahiutaleita, taatelia, mulperimarjaa, chia-siemeniä, kurpitsansiemeniä, kaakaota, kookosjauhoa, hampunsiementä ja vaniljajauhetta.

Urtekramin sekoituksesta valmistuu niin lämmin puuro kuin raakapuurokin, joista jälkimmäistä syön nykyään joka päivä välipalaksi töissä. Marjoilla tai banaanilla terästetty tuorepuuro tarjoaa juuri sopivasti energiaboostia pari tuntia ennen treenejä tai juoksulenkkiä! 

Ja kyllähän tämä viikonloppuisinkin maistuu – etenkin maapähkinävoin kera. Tuorepuurojen ohella olen tainnut hieman hurahtaa siihenkin...

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Mikä siinä maapähkinävoissa on, että se tekee puuroannoksista jotain niin taivaallista? Can somebody tell me?

Herrrkullisen näköinen (ja varmasti makuinen) annos! :)

Hanna K
Sunday Blondie

No älä, se on kyllä suorastaan magical! ♡ Ehkä suolaisen ja makean yhdistäminen tekee maapähkinävoista ja tuorepuurosta yhdistelmänä erityisen herkullisen. ;--)

nakedtruth
naked truth

Mäkin sain kokeiluun tuon Urtekramin puurosekoituksen ja ai että, i'm in love! Niin helppoa ja herkullista! :) <3 

Ihanaa viikkoa sulle, muru!

Kommentoi