CRAZY SATISFYING OVERNIGHT OATS

urtekram_puuro_chiacocoa_1.jpg

Viime viikot ovat olleet syystä tai toisesta ihmeen kiireisiä.

Aloitin kuukausi sitten uudessa työssä, johon sukeltaminen on vienyt minut täysin mukanaan. Arkisin olen keskittynyt työntekoon ja kuntoilemiseen, viikonloppuisin rentoutumiseen ilman sosiaalista mediaa. Hyppäys toimittajasta pr- ja viestintävastaavaksi on ollut juuri sitä, mitä toivoinkin: uusi työni on ihanan monipuolinen, työtehtäväni hauskoja ja toisinaan haastaviakin. Vaikka olen hyödyntänyt useita osaamiani taitoja, olen samaan aikaan oppinut valtavasti uutta muutaman viikon aikana. 

Kun aivoni ovat raksuttaneet työasioita monesti vielä vapaa-ajallakin, olen keskittynyt pieniin asioihin. Kuten muutama viikko sitten kerroin, olen hurahtanut tuorepuuroihin  ja kun minä hurahdan johonkin, ei sitten muusta enää puhutakaan. Niinpä viikonloppuaamuni ovat koostuneet lähinnä erilaisten tuorepuuroreseptien testailusta. (Rakastan kyllä edelleen smoothiekulhoja, joten don’t worry, ne eivät ole katoamassa minnekään!)

Toisinaan  itse asiassa aika monesti  helppo on hyvää. Sain viime viikolla Sugar Helsingiltä testiin Urtekramin uutta chia & cocoa -puurosekoitusta, joka on jokaisen tuorepuuroloverin unelma. Valmis sekoitus sisältää kaurahiutaleita, taatelia, mulperimarjaa, chia-siemeniä, kurpitsansiemeniä, kaakaota, kookosjauhoa, hampunsiementä ja vaniljajauhetta.

Urtekramin sekoituksesta valmistuu niin lämmin puuro kuin raakapuurokin, joista jälkimmäistä syön nykyään joka päivä välipalaksi töissä. Marjoilla tai banaanilla terästetty tuorepuuro tarjoaa juuri sopivasti energiaboostia pari tuntia ennen treenejä tai juoksulenkkiä! 

Ja kyllähän tämä viikonloppuisinkin maistuu – etenkin maapähkinävoin kera. Tuorepuurojen ohella olen tainnut hieman hurahtaa siihenkin…

urtekram_puuro_chiacocoa_3.jpg

urtekram_puuro_chiacocoa_2.jpg

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit (3)
  1. Mäkin sain kokeiluun tuon Urtekramin puurosekoituksen ja ai että, i’m in love! Niin helppoa ja herkullista! 🙂 <3 

    Ihanaa viikkoa sulle, muru!

  2. Mikä siinä maapähkinävoissa on, että se tekee puuroannoksista jotain niin taivaallista? Can somebody tell me?

    Herrrkullisen näköinen (ja varmasti makuinen) annos! 🙂

    1. No älä, se on kyllä suorastaan magical♡ Ehkä suolaisen ja makean yhdistäminen tekee maapähkinävoista ja tuorepuurosta yhdistelmänä erityisen herkullisen. ;–)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *