HYVÄN OLON SYYSKUU

Sunday Blondie

Hei vain, syyskuu.

Vaikka auringon lämmittäessä poskipäitä voi vielä hetkellisesti kuvitella, että on kesä, ovat ajatukseni jo syksyssä. Villasukat, kynttilät, tee, dokkarit, kirjat ja pitkät illanistujaiset kiinnostelevat.

Siinä missä keskityn kotona ollessani rauhoittumaan, riittää työrintamalla vilskettä: edessä on Habitare, pressi- ja bloggaajatilaisuuksia sekä erilaisia kuvauksia. Sellaista iloista pöhinää, joka saa ajatukset käymään kierroksilla ja pään täyttymään ideoista.

Eräänä elokuisena päivänä merenrannassa lenkkeillessäni päätin, että tämä kuukausi olisi blogissani hyvän olon syyskuu. Ei sillä, ettenkö pitäisi hyvinvoinnistani muutenkin huolta. Teema vain tuntui jotenkin luontevalta tähän vuodenaikaan.

Jotkut meistä saattavat kokea syksyn pimeänä ja ahdistavana. Siksi tarvitaan posiitivisia juttuja – niitä kun ei tässä maailmassa ole koskaan liikaa. 

Syyskuussa siis hyggeillään, tehdään tuorepuristettua mehua, hemmotellaan itseä ja pohdiskellaan maailmanmenoa. Toivottavasti saat inspiraatiota ja iloa tulevista jutuistani. ♡

 

paita Brandy Melville // housut Zara // aurinkolasit Mango // sandaalit Forever21

kuvista kiitos ihanalle Sarandalle, jonka positiivisuus tarttuu väkisinkin ympärillä oleviin ihmisiin

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Miten ihanasti sanottu muru <3 :D Ja niin kiva postaus muutenkin! Jään niin innolla lukemaan hyvinvointipostaulsia!

Hanna K
Sunday Blondie

Sä saat aina hymyn kaikkien huulille! ♡ Kiva tietää, että tulevat postaukset kiinnostelevat. Ihanaa sunnuntaita, muru! ♡

M.
Avec Mari

Aivan ihania kuvia! Jään myös odottelemaan tulevia juttuja <3

Hanna K
Sunday Blondie

Kiitos kuvista kuuluu tosiaan ihanalle Sarandalle! Ihan parasta, että kaveripiiristä löytyy näin lahjakkaita kuvaajia. Ja ihana kuulla, että tulevat jutut kiinnostavat ♡ Aurinkoa sun sunnuntaihin, Mari! ♡

Essi Helppi

Ihanan iloinen postaus! :) Onneksi olemme saaneet nauttia nyt kivasti syyskuusta ja toivottavasti se aurinko hemmottelee meitä vielä syyskyyn lopussakin.

Kommentoi