IHANINTA JUST NYT: WOODLOT

woodlot-sundayblondie-1.jpg

Kun tammikuun pimeys tuntuu ylitsepääsemättömältä, sukellan Woodlotin tuoksujen huumaavaan maailman ja kuvittelen käveleväni laventelipellolla.

Kanadalainen Woodlot on suloinen eteerisiä öljyjä, tuoksukynttilöitä, suitsukkeita, kylpy- ja vartalotuotteita, saippuoita ja mistejä valmistava yritys. 40 tuotteet tuoksumaailmasta löytyy jokaiselle jotakin. Kaikki tuotteet valmistetaan käsin 100% luonnollisista ja puhtaista raaka-aineista. Yrityksen ideologiana on tarjota ylellisiä tuotteita niin kotiin, keholle kuin mielelle.

Pariskunta Fouad ja Sonja tekivät ensimmäisen kynttilänsä käsin kotonaan Vancouverissa vuonna 2014. He halusivat luoda myrkyttömiä kasvipohjaisia tuotteita, jotka suojelisivat ympäristöä ja tulevia sukupolvia. Woodlot toimii edelleen Vancouverista käsin, ja ajatus ympäristön suojelemisesta tuntuu kenties nyt ajankohtaisemmalta kuin koskaan ennen.

Ihastuin eteerisiin öljyihin viime kesänä, kun kävin Ishta Yogan joogatunneilla. Harjoitusten loppupuolella shavasana-asennossa makoillessamme ohjaajamme Mikaela peitteli oppilaat kevyesti huovilla ja kävi painamassa olkapäitämme. Kosketus ja sen mukanaan tullut hajuste – toisinaan laventelia, toisinaan piparminttua sisältänyt eteerinen öljy – syvensivät harjoituksen tuomaa rentoutusta entisestään.

Woodlotin rosmariinia ja piparminttua sisältävä Recharge Oil Blend tuo mieleeni kesäiset joogatunnit. Hieron toisinaan ennen nukkumaanmenoa muutaman tipan öljyä käsiini: öljyn tuoksu on samaan aikaan virkistävä ja rentouttava. Hurmaava Flora-suihke on puolestaan käytössäni päivisin: juuri tämä laventelikukkavettä ja eteeristä bergamonttiöljyä sisältävä sekoitus tuo mieleeni laventelipellot.

Tällä hetkellä haaveilen Mujin aromadiffuuserista, jonka voisin napsauttaa päälle aina iltaisin. Voisin vaikka matkustaa Japaniin tuon diffuuserin takia, sillä se on hinta-laatusuhteeltaan aivan loistava (kokemusta on).

Cinder -kookosvahakynttilää en sen sijaan ole vielä korkannut – en niinkään siksi, ettenkö raaskisi (minusta kynttilät on tehty poltettaviksi), vaan siksi, että kynttiläfriikkinä olen joutunut käyttämään ensin vanhoja varastoja pois alta. Olen tyytynyt tuoksuttelemaan kynttilää ja ihastellut sen kaunista pakkausta – sekin itsessään riittää jo rauhoittamaan mieltä.

Pian pääsen nauttimaan todella mielenrauhasta, sillä suuntaamme huomenna Thaimaan lämpöön! Sitä ennen olisi hoidettavana vielä aika monta työasiaa ja pakkauksen viimeistely. Ei muuta kuin hihat heilumaan: palkitsen itseni illalla muutamalla Recharge-öljytipalla.

*Tuotteet saatu Kaarna Livingiltä

woodlot-sundayblondie-3.jpgwoodlot-sundayblondie-4.jpgwoodlot-sundayblondie-2.jpgwoodlot-sundayblondie-5.jpg

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit (4)
  1. Olipa kiva uusi tuttavuus! En ole tällaisesta merkistä koskaan kuullut enkä nähnyt 🙂 Mutta tää taitaakin olla parhaiten saatavilla jsut netissä! Tuoksukynttilä näyttää ihanalta 🙂

    1. Woodlotin tuotteet ovat todella suloisia! Tuotteiden tuoksut ovat suorastaan huumaavia – hyvällä, luonnollisella tavalla. <3 Kaarna Livingistä löytyy kyllä mahtava valikoima Woodlotia! :–)

    1. Nämä on aivan ihania! (Jos voisin, lisäisin tähän sata sellaista sydänsilmäistä emojia.) Kaarnalivingistä tosiaan ainakin löytyy! Uusi tuoksukynttilä uuteen kotiin, eikö vain… ;–)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *