IT’S ALL GOODIO – GOODIO CAFÉ

goodiocafe_helsinki_sundayblondie_1.JPG

Vaikka Helsingistä löytyykin jo useita kahviloita, joista saa herkullisia raakakakkuja, smoothieita ja salaatteja hymyllä höystettynä, ei lisäys tarjontaan ole koskaan pahitteeksi.

Viime perjantaina juhlistettiin Goodio Cafén avajaisia. Olen varsin innoissani tästä Goodion uudesta aluevaltauksesta, sillä rakastan (rakastan) Goodion raakasuklaita! In my opinion Goodion raakasuklaa on parasta, mitä olen maistanut.

Kahvila oli brändille uskollinen: simppeli mutta tyylikäs. Kultaisia yksityiskohtia, valkoista kaakelia, puupöytiä. Raakasuklaan lisäksi kahvilasta löytyy kattava lista erilaisia herkkuja kuten smoothieita, smoothie bowleja, avocado toastia, raakakakkuja, keksejä, jäätelöä ja lämpimiä juomia.

Avajaissa oli tarjolla pieniä etenkin makeita maistiaisia, ja voin rehellisesti todeta, että kaikki (!) mitä maistoin, oli taivaallisen hyvää. Suklaakeksit olivat oikeasti ihanan suklaisia ja tahmeita, smoothie raikasta ja raakakakku pehmeää. Erityismaininnan annan kuitenkin brownie-palasia sisältäneelle suklaajäätelölle: siitä on mielestäni Ben&Jerry’sin haastajaksi. Goodion jäätelöt on valmitettu kookosmaitoon. Osa niistä on vegaanisia, kun taas osa on makeutettu hunajalla.

Kanavaranta on vilkastunut huomattavasti parissa vuodessa. Kadulle on tullut useita kahviloita ja ravintoloita, jotka ovat nostaneet pöytiä myös meren äärelle, jotta ateriansa voisi nauttia ulkona. Muistan, että vielä kolme vuotta sitten katu oli harmillisen hiljainen. Nyt se on täyttynyt elämästä ja ihmisistä. Goodiosta lupailtiin, että tulevaisuudessa kahvilassa tullaan järjestämään myös viikonloppubrunsseja.

Goodio Caféssa tunnelma oli letkeä, puheensorina täytti kahvilan ja herkut katosivat parempiin suihin. Yhtäkkiä paikalle kutsuttiin yllätysvieras: Mikko Harju, joka veti Taivas ei oo rajana -biisinsä sellaisella tunteella, että se tarttui väkisinkin kuulijoihinsa. Sen jälkeen oli ihanaa lähteä hymyssä suin viikonlopun viettoon. ♡

Goodio Café
Kanavaranta 7 B
Ma–pe 7.30–20, la–su 10–18

goodiocafe_helsinki_sundayblondie_2.JPGgoodiocafe_helsinki_sundayblondie_3.JPGgoodiocafe_helsinki_sundayblondie_4.JPGgoodiocafe_helsinki_sundayblondie_7.JPGgoodiocafe_helsinki_sundayblondie_6.jpggoodiocafe_helsinki_sundayblondie_8.JPGgoodiocafe_helsinki_sundayblondie_9.JPGgoodiocafe_helsinki_sundayblondie_10.JPG

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit (2)
  1. Essi Helppi
    16.8.2017, 09:59

    Just kommentoisin Sarandan blogiin, että voi kuinka ihanalta kahvila näyttää ja listakin näytti mielettömältä 🙂 Pitää ehdottomasti kokeilla kyseinen paikka.

    1. No just huomasin, että Sarandakin oli postaillut Goodio Cafésta! :–D Aivan ihana mesta, suosittelen lämpimästi – kaikki oli niin hyvää. Hinta-laatusuhde erittäin kohdillaan! <3 Itse odotan innolla Goodion tulevia viikonloppubrunsseja…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *