KAHVILA BLOSSOM

kahvilablossom_sundayblondie_7.jpg

 

Arjen pieniä iloja: rauhallinen teehetki ystävän kanssa kahvilassa.

Olin jo pitkään halunnut käydä Punavuoressa sijaitsevassa Kahvila Blossomissa, joka kätkeytyy Agricolan kirkon tiloihin. Niinpä päätin hyödyntää vapaan perjantaini ja sovin treffit ystäväni Hannen kanssa Blossomiin, josta olin kuullut ja lukenut niin paljon hyvää.

Sisäpihalle oli jo nostettu tuolit, mutta aurinko ei lämmittänyt vielä niin voimakkaasti, että olisimme jääneet ulos istuskelemaan. Sisällä kahvilassa odotti rauhallinen tunnelma, sillä lounasaika ei ollut vielä alkanut.

 

kahvilablossom_sundayblondie_4.jpgkahvilablossom_sundayblondie_1.jpgkahvilablossom_sundayblondie_8.jpg

 

Kahvila Blossomissa on tarjolla pääosin vegaanista all day -aamiaista, esimerkiksi tuorepuuroja, smoothie-kulhoja ja leipiä. Lisäksi listalla on makeita herkkuja kuten raakakakkuja, porkkanakakkua, banaanileipää ja kookosbrownieta, jotka ovat valtaosin gluteenittomia ja luonnollisesti makeutettuja. Kahvi on vaihdellen eri pienpaahtimoilta ja tee berliiniläiseltä Companion Coffeelta.

Päädyimme molemmat syömään päivän toisen aamiaisen: herneleivän, smoothiekulho ja teetä, jotka maksoivat yhteensä 13 euroa. Kahvilan omistaja Päivi kertoi kehittelevänsä jatkuvasti uusia smoothiereseptejä kotona, eikä oikein mikään kokkailu tunnu enää onnistuvan ilman ainesosien kirjoittamista ylös. Parhaimmat reseptit kun yleensä syntyvät täysin yllättäen. Aamiainen oli juuri sellainen, mitä rakastan: tuore, raikas ja vegaaninen.

Kahvila Blossom on kooltaan melko suuri ja korkeat katot tuovat kahvilaan tilavuuden tunnetta entisestään, mutta tunnelma on sympaattinen ja lämminhenkinen. Vanhat karttapallot, viherkasvit, taideteokset ja trukkilavoista rakennetut pöydät tekevät tilasta kotoisan.

Täällä on ihana istuskella ystävän kanssa, lukea hyvää kirjaa lounaan kera tai tehdä töitä. Pysähtyä hetkeksi arjen kiireen keskellä ja rauhoittaa mielensä tähän hetkeen. ♡

Kahvila Blossom
Tehtaankatu 23 
Avoinna ke–la 10–16

 

kahvilablossom_sundayblondie_2.jpgkahvilablossom_sundayblondie_5.jpgkahvilablossom_sundayblondie_6.jpg

lue myös:

42 x helsingin parhaimmat kahvilat

lauttasaaren klassikko  kahvila mutteri

senaatintorin kahvilasuosikki, el fant

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *